GSC Haber Galatasaray, Jose Mourinho'nun Konakladığı Otelde Drone Gösterisi Yaptı

Biraz baktim X e simdi. kral hareket, cok kral gonderme, bunun kafasindan cikamazlar diyenler nasil belli etmis kendilerini.

3 gun oncesine gore bunu ovenleri sorgularim. Yani demek istemiyorumda "gondermeler" baya baya rezil hareketler bana gore. Sen kendi kutlamani yap.

Sanki sezon boyu bunlara gik cikarabildiler. Sanki catir catir kulubu savundular...

Biraz baktim X e simdi. kral hareket, cok kral gonderme, bunun kafasindan cikamazlar diyenler nasil belli etmis kendilerini.

3 gun oncesine gore bunu ovenleri sorgularim. Yani demek istemiyorumda "gondermeler" baya baya rezil hareketler bana gore. Sen kendi kutlamani yap.

Sanki sezon boyu bunlara gik cikarabildiler. Sanki catir catir kulubu savundular...
Erden Timur ile bu ucubelerin farkı. Birisi lise bebesi gibi büyük geliyoruz yazar, geçen seneyi taklit eder, diğeri fark yaratan oyuncusunu onore eder. Osimhen maskesi sadece görünse o yenikapidaki kalabalık için 8 saat ıslanmaya değerdi. Hadi yağmurda ucmayacak belli, bir gün öncesi yap. Madem parası verildi Galatasaray tarafından diye gsiyad çökmüş drone gösterisine. Başakşehir maçı sonrası yap geçen seneki gibi, ne bokuma bu sefil grubun organizasyonunda gösteriliyor?? Birde ilkokul çocuğu gibi büyük geliyoruz falan yazdırmışlar, yemin ediyorum rezillik. Herşeyi beğenmeme tayfasindan değilim, geçen seneki yapılan şey olağanüstü idi, takım farketmeksizin herkes saygı duydu emeğe, göndermelere.

Hatta daha öteye gidelim, 5 kuruş harcamadan Fatih Terim'in Cl müziği ile sahaya çıkması gibi en ufak bir mesaj bile yok. Nagatomonun samuray taklidinin bıraktığı etki bütün 2 haftalık kutlamaya bedel. Stadta iki balon uçur, yenikapida Altay dinlet, paşalar rakı balıkla büyük geliyoruz yazdirsin. Acun kim ki dronela yazdiriyorsunuz ya? Kim ki o kadar ciddiye alıyorsunuz? Geçen senede İsmail Baki yazdirsaydiniz, aynı bokun laciverti olurdu

Nasıl yani futbol tam da böyle birşey değil mi ya. Arkadaşımızı kudurtmayacaksak dalga geçip mizah döndürmeyeceksek ne kıymeti var ya bu sporun.
O sen, ben, normal gunluk hayatinda 2 3 dk nese bulan insanlara guzel.

Normal sezonda gik edemedikleri/etmedikleri adamlara simdi gonderme yapsalar kac yazar. Cok ucuz gondermeler bence.adamlarin seviyesinde bir is buyuk geliyoruz falan.

Sen kutlamani yap, eglen. Orada da taraftarla dalga gecer gibi zaten.

Yenikapı rezaletinden sonra kendilerine elit bir kutlama yapmışlar bu droneları başakşehir maçı sonrasına getirin derhal yönetim

Olm adam kupa finaline gitmiş heralde. Gsyiad kendi kendine eğlenmiş :asd:

bencede muazzam . diger yandan renkdasimizin linkde yer alan serzenisine bir yorum getiirmek gerekirse;

ne kadar dogrudur bilemem , tvde dunku idmanimizi gosterirlerken yayinci nin arkada soyledigi ;

25.05 de yapilan gosteri de ^aslinda *drone gosterile de varmis .
farkli yerlerde 3 mu 4 mu tam emin degilim ; yenikapi ustunde , stadimizin ve gs adamizin ustunde drone gosterileri YAGMUR yuzunden iptal edilmis .

mac gunu yapilir muhtemelen . ^yagmur olasiligi var ise yine iptal olur (sayet cidden yagmur bu sistemin calismasina engelse) .

^drone konusuna hakim olan renkdaslar daha net bilgi verebilirler .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar

Bu drone şov 25 mayıs için hazırlanmıştı. O hava şartlarında yapılamazdı. O yüzden bunu eleştirmek saçma

Tek sorun şu, artık 10-15 gün öncesinden hava durumu verileri bilinirken böyle bir organizasyonu yapmak, önmel almamak ağır rezillik

Ulan burada bile sınıf farkını dibine kadar göstermişler. Cefayi yine taraftar çekip sefasını bunlar sürdü. B.k mu vardı da sezon bitmeden o kutlamaları yaptınız? Abv Dursun istifa et!

Bir tanesiyle Morinho'nun odasından içeri kızkaçıran atıp kaçsaymışız.

Geri
Üst Alt