Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.809
- 104.628
- 5.238
ibramındır kesinbir tane dronenun ışığı yanmıyo!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibramındır kesinbir tane dronenun ışığı yanmıyo!
Nasıl yani futbol tam da böyle birşey değil mi ya. Arkadaşımızı kudurtmayacaksak dalga geçip mizah döndürmeyeceksek ne kıymeti var ya bu sporun.Yani demek istemiyorumda "gondermeler" baya baya rezil hareketler bana gore. Sen kendi kutlamani yap.
Erden Timur ile bu ucubelerin farkı. Birisi lise bebesi gibi büyük geliyoruz yazar, geçen seneyi taklit eder, diğeri fark yaratan oyuncusunu onore eder. Osimhen maskesi sadece görünse o yenikapidaki kalabalık için 8 saat ıslanmaya değerdi. Hadi yağmurda ucmayacak belli, bir gün öncesi yap. Madem parası verildi Galatasaray tarafından diye gsiyad çökmüş drone gösterisine. Başakşehir maçı sonrası yap geçen seneki gibi, ne bokuma bu sefil grubun organizasyonunda gösteriliyor?? Birde ilkokul çocuğu gibi büyük geliyoruz falan yazdırmışlar, yemin ediyorum rezillik. Herşeyi beğenmeme tayfasindan değilim, geçen seneki yapılan şey olağanüstü idi, takım farketmeksizin herkes saygı duydu emeğe, göndermelere.Biraz baktim X e simdi. kral hareket, cok kral gonderme, bunun kafasindan cikamazlar diyenler nasil belli etmis kendilerini.
3 gun oncesine gore bunu ovenleri sorgularim. Yani demek istemiyorumda "gondermeler" baya baya rezil hareketler bana gore. Sen kendi kutlamani yap.
Sanki sezon boyu bunlara gik cikarabildiler. Sanki catir catir kulubu savundular...
O sen, ben, normal gunluk hayatinda 2 3 dk nese bulan insanlara guzel.Nasıl yani futbol tam da böyle birşey değil mi ya. Arkadaşımızı kudurtmayacaksak dalga geçip mizah döndürmeyeceksek ne kıymeti var ya bu sporun.
Muazzam