GSC Haber Galatasaray, Jose Mourinho'nun Konakladığı Otelde Drone Gösterisi Yaptı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Galatasaray'ın Jose Mourinho'nun konakladığı otelde yaptığı drone gösterisi.
20250528_231931.webp

Son düzenleme:
Drone biraz ucuz kalmış. Bu şampiyonluk sanatın en bilenen ve yaygın dallarıyla kutlanmalı.

Fotoğraf, heykel, resim, edebiyat, müzik, tiyatro vb...

Drone ile hafife alınmamalı. Anlık değil ömürlük olmalı.

O göndermeleri Okan ve takım sahada lime lime doğranıp, yalnız bırakılırken yapacaktınız! Zerre emeğiniz, katkınız yok rezil herifler. Para cezası yememek için korktunuz. Mustafa Cengiz bile ağır hastalık ile uğraşırken çıkıp konuşmuştu.

arkadaslar anlasilan hic biriniz yenikapı meydanina gelmemis. Ben sabahtan oradaydım tir ile dronalar gelmisti. Yagmur yaginca isler sarpa sardi. Hatipoglu baskan bagirdi hadi sovunuzu yapin dedi ama tirci yagmur yagiyor bu havada olmaz deyip tira atladigi gibi bölgeden uzaklastı.

Hatipoglu offladi eliyle cenesini ovdu ben simdi baskana ne diyecegim. Taraftara ne diyecegiz dedi. Baskanim uzulme dedik ama israrla tum sorumluluk bana ait istifa edecegim dedi. Bizde hep bir agizdan buyuk baskan buyuk baskan diye tempo tuttuk. Oyle olunca yuzu guldu ve gitti.

Bu herifler şampanya,kanepe eşliğinde mis havada dronela podi sentarla eglensin taraftara da saçma sapan şarkıcı getir , 10 saat beklet ,yağmurda ıslat.Ise bak anasını satayım

Gsyıad için varız zaten. Lise bitti bunlar başladı. Şu kulüp bir taraftarın olamadı.

Ulan ünsal gibi konuştum ya lan.

Basaksehir macinda da yapacaklar simdi kesin.

Altay, apeto rapciler, sakalli oglu YAKOSOORRRR inlemeleri yerine bunlari yapsaydiniz.

Harbi inanilmaz uyuz oldum, utanmasam kukube zarari olmasa bu yonetime fayda saglayacak hic bir sey olmasin derdim.

Yaziklar olsun yav

şu bir gerçek yapamadık bu işi

Geri
Üst Alt