Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Çukurova'ya kaybettik en basitinden rakip 4 yabancı 1 devşirme oynuyor bizde 3 yabancı var. Hala transfer yapmamakta ısrar edilip kızların emeğine ayıp ediliyor. Bu kadar bekleyişin sonunu sıradan oyuncularla oldu bittiye getirilirse onunda cevabını yazarız bu takıma level atlattıracak oyuncu grubu belli gidip oradan alacaksınız.

Olmayan rotasyonumuz sebebiyle 20 sayıdan veriyorduk az daha maçı neyse lider olduk bu arada.

Anete 27/9/4 yaptı çok tutmam yalan yok ama f/p muazzam oyuncu.

Ucuz etin yahnisi bukadar olur
İki senedir Wnba'de maça çıkmamış ortalama bir oyuncu ki üç sene öncede kadrodaydı zaten az çok ne olduğunu biliyoruz. Sen de takip ediyorsun bu branşta başarı istiyorsan alman gereken oyuncular belli o çapta oyuncu gelmedikçe takımdan bir şey olmayacak.

İki senedir Wnba'de maça çıkmamış ortalama bir oyuncu ki üç sene öncede kadrodaydı zaten az çok ne olduğunu biliyoruz. Sen de takip ediyorsun bu branşta başarı istiyorsan alman gereken oyuncular belli o çapta oyuncu gelmedikçe takımdan bir şey olmayacak.
Takım defansını beceriyoruz ama skorer açığımız var. Bu net belli zaten

Son çeyrek 13 sayıdan gelip yendik Hatay'ı. Takım rotasyonsuzluktan öldü artık Krajisnik özellikle yedeği yok zor tamamlıyor maçları Davis'de 0 şu ana kadar nasıl olacak bilmiyorum sezon gitmez böyle.

Son çeyrek 13 sayıdan gelip yendik Hatay'ı. Takım rotasyonsuzluktan öldü artık Krajisnik özellikle yedeği yok zor tamamlıyor maçları Davis'de 0 şu ana kadar nasıl olacak bilmiyorum sezon gitmez böyle.
Efe güveni ben eleştiremem. Bu kadroyla bukadar oynatabilir. Bu Davis birak sayıyı zaten hücum bile etmiyor. Dungee en azından iyi defans yapıyordu bu 2 sini de yapmıyor.

Akşam schioya yenilir miyiz? Kadin basketi uzmanı arkadaşlar bir akıl versin. Biraz para kazanalim :asd:

39 36 geride kapattık. Maçın sonunda sacmalamasak önde girecektik devreye. Gruda bunlarda olmasaymis iyiymis

Melis Gülcan saçmalamaya devam ediyor
71-70 gerideyiz, son çeyrek haydii

ulan beyazları biz sandım atınca sevindim meğersem biz yemişiz. puh 6 sayı oldu

76-70 ve son 59 saniye geçmiş olsun 😢 bu rotasyonla iyi bile dayanıyoruz hem Avrupa'ya hem lige

Geri
Üst Alt