Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Bir maç sonu anca bu kadar aptalca oynanabilirdi. Kötü coaching vasat altı kadro kadro takip etmeye bile değmeyecek organizasyon kurulmuş yine.

Bugün Landes maçı var grupta direk rakip yenilirsek çıkamayız. Kadın takımı yıllardır memur gibi takılıyor iki kıta dışı, iki kıta içi hakkı var onları kullanıp kenara çekiliyor halbuki kupaya oynayan takımlar 8-9 yabancıyla geçiriyor sezonu ki normali de bu zaten. Yapmayacaklar biliyorum da 1 adet coach 3 adet oyuncu ihtiyacı gerekmekte mevcut kadro lig için bile çok düşük profilli kaldı. Bu sene Ekaterinburg'da Stewart gelmeyecek ne olacakları belli değil Fener sallantı başladı aslında yürüyüp gidecek ortam var ama umurumuzda değil herhalde.

Cok ilginc bir subemiz almadığı avrupa kupası yok. Hatta birinde feneri yenerek avrupa şampiyonu olduk ama fb kadar istikrarlı değiliz

Wnba'deki 250 Amerikalı oyuncudan Dungee'yi bulmakta ayrı bir başarı. Muhtemelen kötü oyuncu değildir beşinci sıra draftı olduğuna göre vardır bir potansiyeli de o potansiyelin ortaya çıkacağı yer burası değildir.

Wnba'deki 250 Amerikalı oyuncudan Dungee'yi bulmakta ayrı bir başarı. Muhtemelen kötü oyuncu değildir beşinci sıra draftı olduğuna göre vardır bir potansiyeli de o potansiyelin ortaya çıkacağı yer burası değildir.
2 sene sonra olacak kadını biz yetiştiriyoruz şaka gibi

Yarın 16:30. Fener deplasmanındayız.

An itibariyle fb deplasmanında hakemlerce doğranan takım! 2. Çeyrekte 4 dakika izleyebildim ve şu rezilliğe dayanamayıp kapattım maçı..

Rakip takımın koçu parkeye kadar girip hakemlere el kol hareketi yaparak şiddetli itirazlar ediyor ama hakemler korkudan teknik faul çalamıyor..

Burak Elmas eserinle gurur duy! Tüm branşlarda her kulvarda dilim dilim doğranıyoruz! Sesiniz bile çıkmıyor.. Umarım terimle birlikte bir an önce gidersiniz bu kulüpten.. Masaya yumruğunu vuramayan pasif bir başkana ihtiyacımız yok bizim!

Galatasaray basketbolu voleybolu kurbanlık koyun gibi kafayı eğmiş kesilmeyi bekliyor. Yönetenler her sezon 50 liralık takımların karşısına 5 liralık takım çıkarmaya utanmıyorsa kapatın gitsin her sene bu eziyeti çekmeyelim.

Bu takim EL'de 5 mac yapti 3'unu aldi 1'ini az daha aliyordu. 1'inde ise direnc bile gosteremedi o da fb. Ayrica fb de o kadar iyi degil gibi bu sene. Niye boyleyiz sunlara karsi yaw

Bu takim EL'de 5 mac yapti 3'unu aldi 1'ini az daha aliyordu. 1'inde ise direnc bile gosteremedi o da fb. Ayrica fb de o kadar iyi degil gibi bu sene. Niye boyleyiz sunlara karsi yaw

Bize attığı şutlar giriyor yani sıra pota altında eziliyoruz. oradan çalışıyorlar.

Kelsey Plum deniyordu o gelsin ve bir tane sert uzun lazim

Zor salon kötü bir hakem üçlüsü 5.5 kişilik rotasyonla Eurolig'de maç aldık. Kızlar elinden geleni yapıyor yönetimde artık üstüne düşeni bir zahmet yapsın.

Zor salon kötü bir hakem üçlüsü 5.5 kişilik rotasyonla Eurolig'de maç aldık. Kızlar elinden geleni yapıyor yönetimde artık üstüne düşeni bir zahmet yapsın.
Bu hocamız bence iyi hoca ama adama çok kısıtlı kadro veriyorlar. fenerin hocası bence vasat bir hoca ama ona iyi kadro veriyorlar

Bu hocamız bence iyi hoca ama adama çok kısıtlı kadro veriyorlar. fenerin hocası bence vasat bir hoca ama ona iyi kadro veriyorlar
Ben daha tecrübeli hocadan yanayım ama adama da hiçbir zaman iyi kadro vermediğimizden bir şeyde diyemiyorum. Dungee gitmiş onun yerine acil oyuncu lazım bugün Ekaterinburg, Fenerbahçe 8-10 yabancıyla oynuyor ki hepsi de üst düzey bizim kadro amatör gibi kalıyor yanlarında. Biraz para harcamak lazım alttan gençlerle falan güzel kaybeden takımdan öteye gidemiyoruz maalesef.

Ben daha tecrübeli hocadan yanayım ama adama da hiçbir zaman iyi kadro vermediğimizden bir şeyde diyemiyorum. Dungee gitmiş onun yerine acil oyuncu lazım bugün Ekaterinburg, Fenerbahçe 8-10 yabancıyla oynuyor ki hepsi de üst düzey bizim kadro amatör gibi kalıyor yanlarında. Biraz para harcamak lazım alttan gençlerle falan güzel kaybeden takımdan öteye gidemiyoruz maalesef.
Kelsey Plum deniyordu gelse keşke fark yaratir

Birde ezici sert uzun lazım. Tina sezon boyu kaldiramaz

Geri
Üst Alt