Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.421
- 23.240
- 2.228
yarın fenerle euroleague maçımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene sonra olacak kadını biz yetiştiriyoruz şaka gibiWnba'deki 250 Amerikalı oyuncudan Dungee'yi bulmakta ayrı bir başarı. Muhtemelen kötü oyuncu değildir beşinci sıra draftı olduğuna göre vardır bir potansiyeli de o potansiyelin ortaya çıkacağı yer burası değildir.
Bu takim EL'de 5 mac yapti 3'unu aldi 1'ini az daha aliyordu. 1'inde ise direnc bile gosteremedi o da fb. Ayrica fb de o kadar iyi degil gibi bu sene. Niye boyleyiz sunlara karsi yaw
Bu hocamız bence iyi hoca ama adama çok kısıtlı kadro veriyorlar. fenerin hocası bence vasat bir hoca ama ona iyi kadro veriyorlarZor salon kötü bir hakem üçlüsü 5.5 kişilik rotasyonla Eurolig'de maç aldık. Kızlar elinden geleni yapıyor yönetimde artık üstüne düşeni bir zahmet yapsın.
Ben daha tecrübeli hocadan yanayım ama adama da hiçbir zaman iyi kadro vermediğimizden bir şeyde diyemiyorum. Dungee gitmiş onun yerine acil oyuncu lazım bugün Ekaterinburg, Fenerbahçe 8-10 yabancıyla oynuyor ki hepsi de üst düzey bizim kadro amatör gibi kalıyor yanlarında. Biraz para harcamak lazım alttan gençlerle falan güzel kaybeden takımdan öteye gidemiyoruz maalesef.Bu hocamız bence iyi hoca ama adama çok kısıtlı kadro veriyorlar. fenerin hocası bence vasat bir hoca ama ona iyi kadro veriyorlar
Kelsey Plum deniyordu gelse keşke fark yaratirBen daha tecrübeli hocadan yanayım ama adama da hiçbir zaman iyi kadro vermediğimizden bir şeyde diyemiyorum. Dungee gitmiş onun yerine acil oyuncu lazım bugün Ekaterinburg, Fenerbahçe 8-10 yabancıyla oynuyor ki hepsi de üst düzey bizim kadro amatör gibi kalıyor yanlarında. Biraz para harcamak lazım alttan gençlerle falan güzel kaybeden takımdan öteye gidemiyoruz maalesef.