Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.003
- 22.791
- 2.228
Final maçlarında bu kadar fark yemek garip geldi bana. Güç farkı bu kadar olmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durumu fırsat bilip koçu sepetlemek lazım ama tek sorun koç değil galiba57-85 yenilmişiz.Bir final maçında dışarda 40, içerde 28 sayı fark yemek takımımızın seviyesini gösteriyor,yoruma gerek yok!..
Kadro kalitesi asıl mesele.Erkek takımında da benzer durum var.Vasat bir kadroyla gelinebilecek yer belli.Aslinda sonuç olarak Kadın takımımız sezon genelinde başarılı: Eurocup final ve TKBL yarı final.(FB ile eşleştik ancak 0-3 biter seri.Benzer şekilde Rus takımların olmaması nedeniyle Eurolig'de ve yine TKBL 'de Mersin Yenişehir ÇKBL şampiyon,FB ikinci olacak) Erkek takımı da Avrupa'da başarısız olsa da ligde play offa girerek kadro kalitesinin üzerinde bir yerde bitirecek ligi.Özetle bu sezon seçimlerin geç olması takımların yapılanmasını olumsuz etkiledi ancak düşük bütçelerle fazlası hayal.12000 kişilik salon projesi, yanında ayrıca Kadınlar Basketbol ve Voleybol salonları (Arena yanındaki arazı tahsisi yapılmış, onaylı proje hazır),Erolig hatta Ergin Ataman vs. konuları konuşulurken artık yatırım yapılma zamanı geldi.Bu durumu fırsat bilip koçu sepetlemek lazım ama tek sorun koç değil galiba
ewtt ben de gidem dedim söz konusu üçlü maçtaydı + göksenin köksal bey oralardaydıIcardi torreira muslera bu maçta mı
Efe guvene doğru dürüst kadro verilmedi bileşu kadroyu ekrem memnun'a verseydik belki yine şampiyon olamazdık ama bu kadar fark yemezdik. efe güven poşettinosu bile mevcut maldan iyiydi.