Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

İyi bari bu sefer 3 periyot yorabilmişiz en azından

Bu Meltem kadar yetenek fukarası basketbolcu ben görmedim. Kimin torpillisi bu?

Hadi Erkek basketbolu neyse de kadin basketboluna cok rahat yatirim yapilabilirdi. Eskiden ne izlerdik

şu belgium takımının hocasıyla bi kaç oyuncusunu alalım özellikle bi tane shaq gibi kadın var 3lük fln atıyor

Hadi Erkek basketbolu neyse de kadin basketboluna cok rahat yatirim yapilabilirdi. Eskiden ne izlerdik
Bu dalda eskisi kadar kaliteli oyuncu olduğunu düşünmüyorum, genel anlamda kalitesi düştü bence. Euroleague şampiyonu Fener’in bile oyuncuları Taurasi’leri falan izlemiş biri olarak vasat geliyor. Çok izlenilirliliği yok bence

Bu dalda eskisi kadar kaliteli oyuncu olduğunu düşünmüyorum, genel anlamda kalitesi düştü bence. Euroleague şampiyonu Fener’in bile oyuncuları Taurasi’leri falan izlemiş biri olarak vasat geliyor. Çok izlenilirliliği yok bence
Kadın basketbolu ve erkek voleybolunun izlenebirligi hiç yok.

Alba'nın nefesi yetmedi zaten altın jenerasyonun suyunu sıkmıştı İspanya bu maçla da elveda derler.

Şubenin son 10 yılına yakışmayacak derecede kaliteli bir transfer. Muhtemelen yılbaşı civarı babaannem hastalandı bir gideyim deyip Amerika'dan dönmeyecek ama olsun.

Geri
Üst Alt