Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı

Vanlo yerine skorer oyuncu lazım. Vanlo beni sinir ediyor. Bu takım defans yapar önemli olan hücum.

Koreli değil mi ablamiz.
Doğru Koreli ayak hareketi iyi orta mesafesi var beğendim baya. Vanloo bugün 20 yarın 3 atar garanti skorer lazım.

erkek karpuzculardan sonra şöyle geliyolar bünyeye

Şu fenerden McBride gitmiş galiba direkt o lazım bize zandalisini ile beraber 3 level atlariz. Yönetim vanloyu defedin gitsin

Aradaki kadro farkı aleyhimize baya üzücü durumda Ekrem Hoca ne kadar kapatırsa artık.

Aradaki kadro farkı aleyhimize baya üzücü durumda Ekrem Hoca ne kadar kapatırsa artık.
MCbridenin gitmesi çok iyi olmuştu aslında vanlo yerine skorer bir Amerikalı alsak zandalisini ile beraber şampiyonluğa aday olurduk. Belki alırız ama tek hanede yenilelim bari ilk maci

MCbridenin gitmesi çok iyi olmuştu aslında vanlo yerine skorer bir Amerikalı alsak zandalisini ile beraber şampiyonluğa aday olurduk. Belki alırız ama tek hanede yenilelim bari ilk maci
Eurolig için kışın birini bulurlar yine Avrupalıları çok iyi farkı orada açıyorlar.

Eurolig için kışın birini bulurlar yine Avrupalıları çok iyi farkı orada açıyorlar.
Bizde yerliler iyi seneye belki elif bayram eklenebilir. Seneye eurolig olsun artık. Florya işi halolsunda şu amatör branşlar düzelsin artik. Ligde 4 yabancı oynuyor Avrupa'da 8 yabancısı var heriflerin. Ligde aklımızı kullansak şansımız var

olimpiyatlarda final yaptı diye direkt alıp fransa milli takımını getirmiş şerefsizler. allahtan yakup sekizkök tipi biriyle rakipçilik oynamıyoz bunlarla da.

ADAM GİBİ sporcu diye ben kadın takım üyelerimize derim

Geri
Üst Alt