Doğru Koreli ayak hareketi iyi orta mesafesi var beğendim baya. Vanloo bugün 20 yarın 3 atar garanti skorer lazım.Vanlo yerine skorer oyuncu lazım. Vanlo beni sinir ediyor. Bu takım defans yapar önemli olan hücum.
Koreli değil mi ablamiz.
Doğru Koreli ayak hareketi iyi orta mesafesi var beğendim baya. Vanloo bugün 20 yarın 3 atar garanti skorer lazım.Vanlo yerine skorer oyuncu lazım. Vanlo beni sinir ediyor. Bu takım defans yapar önemli olan hücum.
Koreli değil mi ablamiz.
1 skorer oyuncu ve Zandalisini geldimi takım 2 level atlarDoğru Koreli ayak hareketi iyi orta mesafesi var beğendim baya. Vanloo bugün 20 yarın 3 atar garanti skorer lazım.
bir insan kadın basketten de anlıyor olamaz yaw :/ 3 level diyor bir de :/Şu fenerden McBride gitmiş galiba direkt o lazım bize zandalisini ile beraber 3 level atlariz. Yönetim vanloyu defedin gitsin
BS oyuncudan anlıyorbir insan kadın basketten de anlıyor olamaz yaw :/ 3 level diyor bir de :/
Spor benim doğamda var. McBride fenerden gitmiş. Şampiyon olunabilecek bir sezondu. Hala şans var transfer yapilirsabir insan kadın basketten de anlıyor olamaz yaw :/ 3 level diyor bir de :/
MCbridenin gitmesi çok iyi olmuştu aslında vanlo yerine skorer bir Amerikalı alsak zandalisini ile beraber şampiyonluğa aday olurduk. Belki alırız ama tek hanede yenilelim bari ilk maciAradaki kadro farkı aleyhimize baya üzücü durumda Ekrem Hoca ne kadar kapatırsa artık.
Eurolig için kışın birini bulurlar yine Avrupalıları çok iyi farkı orada açıyorlar.MCbridenin gitmesi çok iyi olmuştu aslında vanlo yerine skorer bir Amerikalı alsak zandalisini ile beraber şampiyonluğa aday olurduk. Belki alırız ama tek hanede yenilelim bari ilk maci
Bizde yerliler iyi seneye belki elif bayram eklenebilir. Seneye eurolig olsun artık. Florya işi halolsunda şu amatör branşlar düzelsin artik. Ligde 4 yabancı oynuyor Avrupa'da 8 yabancısı var heriflerin. Ligde aklımızı kullansak şansımız varEurolig için kışın birini bulurlar yine Avrupalıları çok iyi farkı orada açıyorlar.
Hangi maçı izliyon lan senFraizer tam kalas yav.
Senin gibi GS liye boydan gireyim.Hangi maçı izliyon lan sen