Galatasaray Kadın Futbol Takımı Takip Başlığı - Sayfa 61 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Takip Başlığı

Fb bizi içerde yendiğinde hep tek farklı yeniyor. Son dklara doğru atıp kaçıyorlar. O yüzden en kötü 1 farklı yenilir alırız ikiliyi.

Geçen sezon beraberlikle dönünce ikiliyi aldık kafasına girmek hoş olmadı yalnız
ikili averajı aldığımızı düşünüyorsun. büyük avantaj değil mi?

son cümleyi anlamadım yanlız. geçen sezon 0-0 dönünce ikili averajı aldık mı dendi? ben bu seneyi sormuştum da...

daha dün hoca diyor ki, güney amerikalı oyunculara 2 gün ekstra izin veriyoruz. 17 saat yol yapıyorlar diye. torriera, muslera, sanchez hepsi izinli.

ama bazılarının içini yakmış icardi belli ki ağızlarından düşürmüyorlar. herhalde 2 sezonda 50 gol attığı için. bir de burası kadın futbolu başlığı. yuh be.
Bizim galatasaray taraftarında anlamsız bir icardi düşmanlığı var son dönemde fenerli basının gazına çabuk geliyorlar. Geçen sene en büyük düşma erden timur'du bu basında ona bile neler neler söyledi bizim taraftarlar. Hatta istifa etsin diyen bile çoktu geçen sene. Bu sene gitti arkasından ağıt yakılıyor bu sene ki hedeflerde okan buruk ile icardi. İcardi gitti mi düze mi çıkacağız nedir bu nefret, adamın 10 önce bile bu oyunu oynuyordu hala aynı ceza sahasında pozisyona sokarsan atar adamın icratı bu osimhen gibi yırtıcı kariyerinin hiçbir dönemimde olmadı. Bu sene ki sıkıntı da onu besleyen kanat yok ilk sene çok iyiydi deniliyor orada rasicha ve kerem fena besliyordu icardi'yi bu sene ne yunus ne de barış alper üreten adam değil daha çok kendi bitiren adamlar sıkıntı da burada.

Flourish Chioma Sabastine Galatasaray Petrol Ofisi’nde!

Flourish Chioma Sabastine Galatasaray Petrol Ofisi’nde!

Galatasaray Petrol Ofisi, profesyonel futbolcu Flourish Chioma Sabastine ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2004 doğumlu hücum oyuncusu kariyerine ülkesi takımlarından Unnich FA'da başladıktan sonra sırasıyla Bayelsa Queens ve Reims formalarını giydi.
Nijerya futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Sabastine 2022 ve 2024 yıllarında düzenlenen U20 Dünya Kupası’nda Nijerya formasını terletti ve çeyrek final başarısı gösteren ülkesinin öne çıkan oyuncularından oldu.
Oyuncumuza Galatasaray forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz.

Üst Alt