- 22 Ağustos 2010
- 29.346
- 31.052
- 2.638
1 m eurocuk bile ayırılsa uzay takımı olacak branşlar. apt yöneticisi kabiliyetinde insanlara teslim edilince işte böyle oluyor.Ewt bu balon da patladı. Gerçi fazla bile başarılı olduk burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 m eurocuk bile ayırılsa uzay takımı olacak branşlar. apt yöneticisi kabiliyetinde insanlara teslim edilince işte böyle oluyor.Ewt bu balon da patladı. Gerçi fazla bile başarılı olduk burda
Fb bizden iyi kadro kurmuş. 2 kere rakip kaleye gittik Dereağzı'ndaDaha sezon başı CL gruplarına kalırken çok iyi kadro kurulmuştu gayet iyiydi biraz forum düşüp, mağlup olunca hemen berbat kadro ilgilenilmedi olmuş.
Kadın futbol takımını takip etmiyorum ama sezon başı burada CL ön elemeleri takip ederken kadro olarak ligin çok üstünde kadro kurulduğu yazılmıştı bazı takip edenler tarafından. CL grupları giriş ve Fb maçı öncesi CL grup maçı oynadık sonrası da grup maçı vardı o yüzden de olabilir çünkü Cl grupları ve o maçlardan sonra ciddi fizik olarak düştü diyende var birde TD'yi beğenmeyen de var.Fb bizden iyi kadro kurmuş. 2 kere rakip kaleye gittik Dereağzı'nda
Fener 1 kere erkek futbol branşında lig şampiyonluğu yaşayacak ama diğer bütün branşları kapatacaklar deseler,Fenerlilerin %99'u kabul eder.Bu oyunlara gelmeyelimFutbol takımı az sallansa yönetimin övüneceği hiçbir şey yok elinde sorsan mükemmel yönetici hepsi.
Futboldan hepsinden önemli de bir yerde yarışıyorsak iddialı olalım mücadele edelim zor bir şey istemiyorum.Fener 1 kere erkek futbol branşında lig şampiyonluğu yaşayacak ama diğer bütün branşları kapatacaklar deseler,Fenerlilerin %99'u kabul eder.Bu oyunlara gelmeyelim
İşim olmazKadın futbolunu takip ediyor musun @Feramuz Kayalar
Burada iddialıyız zaten. En azından sezon başı öyle deniyordu. Hatta kadın futbolunda tarihte ilk kez gruplara kalındı. CL'de çok yıprandı takım herhalde ki oynanan maçlarda istatistiklere baktığında ciddi yıpratıcı maçlardı. Sakat falan mı verildi orada? Yada CL gelince kadınlar saldı mı? Bir de Td kötü diyorlar.Futboldan hepsinden önemli de bir yerde yarışıyorsak iddialı olalım mücadele edelim zor bir şey istemiyorum.
Vallahi Fb ile Jk maçlarına baktım toplasan 10 kere orta sahayı geçmişizdir sanırım söylenen kadar kadro yok ortada en azından rakipler bizden iyi durumda. Bu branşta oyuncu profilleri esnek olabiliyor iki tane fark koyacak oyuncu getiren bir anda senin önüne geçiyor geçen senenin üstüne çok koymamışız bence.Burada iddialıyız zaten. En azından sezon başı öyle deniyordu. Hatta kadın futbolunda tarihte ilk kez gruplara kalındı. CL'de çok yıprandı takım herhalde ki oynanan maçlarda istatistiklere baktığında ciddi yıpratıcı maçlardı. Sakat falan mı verildi orada? Yada CL gelince kadınlar saldı mı? Bir de Td kötü diyorlar.
Bakarız
Kimsenin haberi yok sanırım maçtan.
Gsc milli aralarda ıssız kalır üstadKimsenin haberi yok sanırım maçtan.
Gsc milli aralarda ıssız kalır üstad
İzleriz biz