Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor üstatPO bize 15 M TL, fenere ise 25M TL ödüyormuş. Bunlara bir ayar çekin. Hem CL’ye gittik, hem daha az alıyoruz
Editledim mesajı. Sermaye artırımı için sponsorları yayınlamış iki kulüp. Bize 8,5’muş btwKim diyor üstat
Fb'nin sözleşme 24-25'te yenilendiği için güncellemişler muhtemelen. Bizimkisinin sözleşme başlangıç tarihi 23-24te başlıyor. 23-24'te Fbye de 8.5 veriyorlardır diye ümit ediyorum. Yoksa direkt bizim yönetimin kerizliği oluyor.Editledim mesajı. Sermaye artırımı için sponsorları yayınlamış iki kulüp. Bize 8,5’muş btw
2. seçeneğe daha yakınımFb'nin sözleşme 24-25'te yenilendiği için güncellemişler muhtemelen. Bizimkisinin sözleşme başlangıç tarihi 23-24te başlıyor. 23-24'te Fbye de 8.5 veriyorlardır diye ümit ediyorum. Yoksa direkt bizim yönetimin kerizliği oluyor.
Bence bizim kerizlik. Sözleşmede enf farkı olanların yanına * koymuşuz. Zaten Sixt sponsorluğumuz 245 milyon TL olmuş ki sadece TR için acayip iyi rakam. Ali Otokoç’undan hem lig hem Avrupa için 243,5M veriyor. Bu kısmı çok dillendirmeyelim de artırmasın gerçiFb'nin sözleşme 24-25'te yenilendiği için güncellemişler muhtemelen. Bizimkisinin sözleşme başlangıç tarihi 23-24te başlıyor. 23-24'te Fbye de 8.5 veriyorlardır diye ümit ediyorum. Yoksa direkt bizim yönetimin kerizliği oluyor.
Clye kalınca güncelleme istemeleri lazımdı her türlü.2. seçeneğe daha yakınım
Bence bizim kerizlik. Sözleşmede enf farkı olanların yanına * koymuşuz. Zaten Sixt sponsorluğumuz 245 milyon TL olmuş ki sadece TR için acayip iyi rakam. Ali Otokoç’undan hem lig hem Avrupa için 243,5M veriyor. Bu kısmı çok dillendirmeyelim de artırmasın gerçi
PO için ise bunlar geçen sene de hem bize hem Fener’e sponsordu. Fener zammı almış, biz şampiyon olup, CL yapıp avcumuzu yalamışız. Geri düşmemiz normal haliye. %100 enf koydum yine 25 yapmıyor. Geçen sene de net bizden fazla aldılar, ilave almadık diye 3’te biri kalmış. Bulabiliyorsan KAP’tan X’te paylaş da PO’ya hayırdır diyelim
PO bize 8,5 M TL, fenere ise 25M TL ödüyormuş. Bunlara bir ayar çekin. Hem CL’ye gittik, hem daha az alıyoruz
Enf farkı olanlarda yıldız var. Dikkat ettim onaBurada yazan bazı bedeller mevcut bedeller değil ilk sene oldukları bedeller mesela Rams bu sene daha fazla para veriyor bize çünkü bildirilen sözleşmede ENAG- Tuik ortalamasına göre artış vardı mesela.
2 kulübün de paylaştığı rakamların kap linkini atabilir misinEnf farkı olanlarda yıldız var. Dikkat ettim ona
Bizimki şunun 84. sayfasında başlıyor, fenere bakayım, editlerim2 kulübün de paylaştığı rakamların kap linkini atabilir misin
Socar'ın 15 milyon euro 3 yıllık toplam mı yoksa senelik miEditledim mesajı. Sermaye artırımı için sponsorları yayınlamış iki kulüp. Bize 8,5’muş btw
3 yıllık olması lazım.Socar'ın 15 milyon euro 3 yıllık toplam mı yoksa senelik mi