Galatasaray Kadın Futbol Takımı Takip Başlığı

2 haftadır fbnin rakiplerine yenilmemiz güzel ama iş işten geçti gibi

Screenshot_20241222_190919_Samsung Internet.jpg

Şampiyonlar ligine katılmak ve orada ezilmek yerel lige de yansıdı. takım çok fena kopmuş, geçen sezondan daha güçlü kadro olmasına rağmen daha kötü duruma düşmüşüz.

Editledim mesajı. Sermaye artırımı için sponsorları yayınlamış iki kulüp. Bize 8,5’muş btw
Fb'nin sözleşme 24-25'te yenilendiği için güncellemişler muhtemelen. Bizimkisinin sözleşme başlangıç tarihi 23-24te başlıyor. 23-24'te Fbye de 8.5 veriyorlardır diye ümit ediyorum. Yoksa direkt bizim yönetimin kerizliği oluyor.

Fb'nin sözleşme 24-25'te yenilendiği için güncellemişler muhtemelen. Bizimkisinin sözleşme başlangıç tarihi 23-24te başlıyor. 23-24'te Fbye de 8.5 veriyorlardır diye ümit ediyorum. Yoksa direkt bizim yönetimin kerizliği oluyor.
2. seçeneğe daha yakınım

Bence bizim kerizlik. Sözleşmede enf farkı olanların yanına * koymuşuz. Zaten Sixt sponsorluğumuz 245 milyon TL olmuş ki sadece TR için acayip iyi rakam. Ali Otokoç’undan hem lig hem Avrupa için 243,5M veriyor. Bu kısmı çok dillendirmeyelim de artırmasın gerçi

PO için ise bunlar geçen sene de hem bize hem Fener’e sponsordu. Fener zammı almış, biz şampiyon olup, CL yapıp avcumuzu yalamışız. Geri düşmemiz normal haliye. %100 enf koydum yine 25 yapmıyor. Geçen sene de net bizden fazla aldılar, ilave almadık diye 3’te biri kalmış. Bulabiliyorsan KAP’tan X’te paylaş da PO’ya hayırdır diyelim

Bence bizim kerizlik. Sözleşmede enf farkı olanların yanına * koymuşuz. Zaten Sixt sponsorluğumuz 245 milyon TL olmuş ki sadece TR için acayip iyi rakam. Ali Otokoç’undan hem lig hem Avrupa için 243,5M veriyor. Bu kısmı çok dillendirmeyelim de artırmasın gerçi

PO için ise bunlar geçen sene de hem bize hem Fener’e sponsordu. Fener zammı almış, biz şampiyon olup, CL yapıp avcumuzu yalamışız. Geri düşmemiz normal haliye. %100 enf koydum yine 25 yapmıyor. Geçen sene de net bizden fazla aldılar, ilave almadık diye 3’te biri kalmış. Bulabiliyorsan KAP’tan X’te paylaş da PO’ya hayırdır diyelim

PO bize 8,5 M TL, fenere ise 25M TL ödüyormuş. Bunlara bir ayar çekin. Hem CL’ye gittik, hem daha az alıyoruz

Burada yazan bazı bedeller mevcut bedeller değil ilk sene oldukları bedeller mesela Rams bu sene daha fazla para veriyor bize çünkü bildirilen sözleşmede ENAG- Tuik ortalamasına göre artış vardı mesela.

Kurulan takımlardan belli yaw zaten bize az para verildiği. Ön tarafa 4 tane, arkaya 2 tane falan adam aldık. Geri kalan kadro aynı. Fb ise baya değiştirdi takımı. Heriflerin kol ve sırt sponsoru bile Petrol Ofisi'nden fazla para vermiş

Geri
Üst Alt