- 6 Eylül 2014
- 93.211
- 64.149
- 4.488
Hızlı oyuncuların olacak diallo biraz koşuyor pozisyon oluyor staiskova ayağını kaldiramiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kudurma falan nedir? ayıp oluyor gökhan JEL. bir şey mi dedik? birbirinden tamamen ayrı iki branş. kadın futbolu ile ilgili yapılanmada dahi gelmişsin burada icardi diyorsun.olay bakış açışı. icardi en bariz örneklerinden biri diye dile getirdim, sen kudurma diye muslera da diyebiliriz
Kadın futboluna transferle icardi izni ne alaka? Icardi izin yaptigi icin mi transfer yapılmadı yani ne saçma teori.belli fener'in zımba gibi oyuncuları var. adam alt tarafı 2 transfer istedi onu bile çok görmüşler icardi'ye her gün idari izin yazan adamlar. galatasaray modern dönemin şartlarını karşılayan bi spor kulübü değil artık bunu kabul edelim. geçen yıl gelen hasbelkader şampiyonluk, bu yıl şampiyonlar ligi bi 20 yıl götürür bu dinozorları.
Kadın futbolunda hızlı oyuncu fark yaratır erkeklere göre daha fazla oranDiallo 11 oynar istediği kadar defansa yardım etmesin. Diğer 9 kişi geride beklemekten başka bir şey yapmıyor zaten
olm insan gibi komikli video atacaktım ona da değmiyon. yazdığımı düzgün okursan asıl hedef ne oyuncular, ne hocalar, başındaki yönetemeyeciler. çok matah olmasa da bu branşlara olan ilgi keşke o bahsettiğim oyunculara gösterilen gibi olsun diye anlatıyodum. nerden nereye getirdin olayı. bulaşmayalım uzun süre birbirimize.kudurma falan nedir? ayıp oluyor gökhan JEL. bir şey mi dedik? birbirinden tamamen ayrı iki branş. kadın futbolu ile ilgili ypılanmada icardi diyorsun.
belli ki icardi seni köküne kadar kudurtmuş. kudurmaya devam et. JEL.
Fener'de erkeğe benzer 4 tane zenci war. Bizde 2 tane. Birini de yedek bırakmış. ordan bile belliydi fiziken ezileceğimizKadın futbolunda hızlı oyuncu fark yaratır erkeklere göre daha fazla oran
geçen seneki kipoi'yi neden göndermişler yaw? drogba gibiydi.Kadın futbolunda hızlı oyuncu fark yaratır erkeklere göre daha fazla oran
Yav birde geride bekliyon nasıl kontra yapacangeçen seneki kipoi'yi neden göndermişler yaw? drogba gibiydi.
Diallo 11 oynar istediği kadar defansa yardım etmesin. Diğer 9 kişi geride beklemekten başka bir şey yapmıyor zaten
daha dün hoca diyor ki, güney amerikalı oyunculara 2 gün ekstra izin veriyoruz. 17 saat yol yapıyorlar diye. torriera, muslera, sanchez hepsi izinli.Kadın futboluna transferle icardi izni ne alaka? Icardi izin yaptigi icin mi transfer yapılmadı yani ne saçma teori.
İcardi içlerinde en fazla antreman yapması gereken kişi. Ha yapmayabilir. Yedekte beklemiyide sorun etmeyecekdaha dün hoca diyor ki, güney amerikalı oyunculara 2 gün ekstra veriyoruz. 17 saat yol yapıyorlar diye. torriera, muslera, sanchez hepsi izinli.
ama bazılarının içini yakmış icardi belli ki ağızlarından düşürmüyorlar.
kadın takımına transfer yaparsanız giderim demiş.İcardi içlerinde en fazla antreman yapması gereken kişi. Ha yapmayabilir. Yedekte beklemiyide sorun etmeyecek
Staiskova var orda dişi icardi gerek yokkadın takımına transfer yaparsanız giderim demiş.
Mac bitti üstadçok heyecanlıyım
önümüzdeki maçlar içinMac bitti üstad
erkek futbolda 2li averajı almış mıyızdır sence?İkili averajı da verdik geçmiş olsun. Zaten geçen seneki şampiyonluk piyangodan çıkmıştı. Fazla bile başarılı olduk
Fb bizi içerde yendiğinde hep tek farklı yeniyor. Son dklara doğru atıp kaçıyorlar. O yüzden en kötü 1 farklı yenilir alırız ikiliyi.erkek futbolda 2li averajı almış mıyızdır sence?