Alp Tuğcan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2015
- 805
- 25
- 278
Maçın tekrarını nasıl izleyebilirim arkadaşlar ? Birkaç yabancı site yazan bir renkdaş vardı sanırım full maçları koyuyordu sitesine. Yardımcı olabilirmisiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın tekrarını nasıl izleyebilirim arkadaşlar ? Birkaç yabancı site yazan bir renkdaş vardı sanırım full maçları koyuyordu sitesine. Yardımcı olabilirmisiniz
Chedjou gercekten deli ediyor insani ama stoperlerin bu kadar kötü gözükmesinin büyük nedenlerinden biri de orta sahamizin bu kadar kirilgan olmasi ve kolayca gecilmesi.
Ofans oyuncusu defans oyuncusuna karsi her zaman avantajlidir.
Chedjou ağır kalınca mı, adam toptan hızlı mı koşacaktı? İçip içip geliyorsunuz.
Açık alanda Chedjou'dan hızlı olması Chedjou'nun hatası değil, takımı önde kuruyorsan tandemi de ona göre belirleyeceksin, adamlar sürekli kanattan savunma arkası koşuları yaptılar beklerin hiç bir katkısı olmadı.
Chedjou çok kötü son dönemde ama mabadınızdan da hata uydurmayın.
Sakin ol ufaklık. Maçı izlemedim bile sizin fotolarınıza ve özeti baz alarak konuşuyorum. O resimlerdeki pozisyonlarda önde basmasa diğer oyuncu daha rahat şekilde öne evrilebilirdi, orada mevzu kademe yapmak değil atağı yavaşlatmaktır her zaman.macı mabadınızla izlemeyin sizde.
balta neden kosu farkı yemedi?
üstelik balta ched'den daha yavas futbolcu.
chedjou vasat altı kademeci. ne zaman nerde durması gerektiğini bilmiyor.
Sakin ol ufaklık. Maçı izlemedim bile sizin fotolarınıza ve özeti baz alarak konuşuyorum. O resimlerdeki pozisyonlarda önde basmasa diğer oyuncu daha rahat şekilde öne evrilebilirdi, orada mevzu kademe yapmak değil atağı yavaşlatmaktır her zaman.
Sağ stopere sağ bekten sıfır yardım geldiğini de unutmayın.
Ek olarak Hakan'ın tarafından böyle pozisyon gelmedi zaten defans kurgusu da buna göre, Ched önde basıyor böyle ataklarda.
Orta Saha dan gol yesek Chedjou suclu diyecek tipler var. Futbol anlayisiniz iyi degilse girmeyin analiz islerine.
Bos bir adama cevap vermekle zamanini harcamasaydin keske. Forum da agizi olan konusur zaten, sallamak bedava. Yap bakalim sacma sapan analizlerini. Ilk resim yilin komedisi olabilir ayrica.süte beyaz desem siyah diye diretirsin.
ne dediginin benim icin önemi yok.
boş bir adamsın.
Sen adamın kötü niyetli olduğunu düşünüyorsun kasti olarak, karşıt fikirleri ise dikkate bile almayıp kendi fikrin konusunda bağnazlık yapıyorsun. Geride dursa adam orada rahatça top alıp oyunu yönlendirecek ve bu daha organize gelmelerini sağlayacaktı, bunu da dikkate al.bir stoperin öncelikli görevi alanını müdafa etmektir.
eğer bek ve önliberon sağlamsa stopere biraz daha öne cık talimatı verirsin. olası bir kontrada acıklarını kapatacak adam bulunur.
linnes gibi bir sağ bek, olmayan önlibero ile chedjou neye güvenerek ileride basıyor?
böyle bir talimat mı olur yahu. chedjou bal gibi müdafadan kacıyor. stoper falan degil bu adam.