Galatasaray Kariyerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Kariyerim

Beşiktaşı deplasmanda yendik ya :) İkinci sıradayım şampiyonluk sözü veriyorum

kardeş o taktikle işin çok zor

fm2011de ortasahayı 2 kişiye bırakınca etkili pres yapılamıyor

Benimde Galatasaray kariyerim var, 4. senemdeyim 2 kere ardarda Uefada final oynadım ama alamadım kupayı. :o

Ekli dosyalar

• zzz.webp
    zzz.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
  • zzz.webp
    zzz.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 236

Valla o kadroyla cacık olmaz sana söyleyeyim,bir kere bütün oyuncularını satacaktın en başta,daha sonra ilk sezondan 48 taksitle alabildiğin bütün genç yetenekleri alacaktın.Baroşla,elmanderle,emre çolakla falan olmaz söyleyeyim :D Kaleciyi de Türk yap,onur kıvrağı falan al.

Valla o kadroyla cacık olmaz sana söyleyeyim,bir kere bütün oyuncularını satacaktın en başta,daha sonra ilk sezondan 48 taksitle alabildiğin bütün genç yetenekleri alacaktın.Baroşla,elmanderle,emre çolakla falan olmaz söyleyeyim :D Kaleciyi de Türk yap,onur kıvrağı falan al.

Kadroyu bozmak istemedim ama yarı dönemde bayağı futbolcu almayı düşünüyorum . Muslera iyidir iyi :)

Kadroyu bozmak istemedim ama yarı dönemde bayağı futbolcu almayı düşünüyorum . Muslera iyidir iyi :)
Musleranın iyiliğinden demedim,oyunda kalecilerin pek önemi yok,defansın iyiyse tabi.Kontenjan açısından şu ana kadar oynadığım bütün fm lerde hep kalecilerim Türk olmuştur.

Musleranın iyiliğinden demedim,oyunda kalecilerin pek önemi yok,defansın iyiyse tabi.Kontenjan açısından şu ana kadar oynadığım bütün fm lerde hep kalecilerim Türk olmuştur.

Doğrudur . Hatırlarsan FM turnuvasında seninle aynı gruptaydım :) Ya ne bilim oyunu çoğu kez iyi seviyede bıraktım bundan önceki kariyerde Barcelona ya gitmiştim orda bıraktım sıkıldım şimdi farklı şeyler deniyorum .

Aç adamları doyuramıyorum. :D

1 mn euroya aldığım adam 2-3 sene sonra imza atmak için 3-4 mn euro istiyor.

aynen :D

yıllık 200K'ya aldığım adam 4 sene sonra 4-5M istiyor

ben de onu gönderip yerine yine genç, ucuz ve potansiyelli birini alıyorum

tabi bu nedenle başarı zor geliyor

Cimbom Ordu'da Zorlanmadı ! 0-2

Barış Başdaş'ın ilk golünü attığı maçda ikinci golü Eden Hazard frikikden attı .

ordul.png

115044hp2.jpg

Atleticho Madrid Emmanuel Eboue ye 7.50 milyon euro değerinde teklif yaptı !

eboue-3242.jpg

Teklif Galatasaray tarafından rededildi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt