Galatasaray Kariyerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Kariyerim

Bosver Bardley'i falan. Ucuza ve ya bedelsiz muthis oyuncular bulunabiliniyor. Kadroyu bozdugum icin bu yil 2. oldum ama, gecen sezon 97 puanla Sampiyon oldum.

Ön liberosuz oynuyosan Bradley saçma gibi geldi bana

Kaçırdım elimden çoğu bedelsiz yada ucuz oyuncuyu aldı büyük takımlar .

Oyuncu aratma bolumunde "Expiring 6 month" kismi hep acik kalsin. Agina bir cogu dusecek. Mesela yeni baslamissan Fleck'i tavsiye ederim. 17 yaslarda falan olmali. Guzel oyuncu oluyor. Hem guzel, hem zengin, hem de populer. Rakipler islikliyor devamli. :)

Oyuncu aratma bolumunde "Expiring 6 month" kismi hep acik kalsin. Agina bir cogu dusecek. Mesela yeni baslamissan Fleck'i tavsiye ederim. 17 yaslarda falan olmali. Guzel oyuncu oluyor. Hem guzel, hem zengin, hem de populer. Rakipler islikliyor devamli. :)

John Fleck mi ? 19 yaşında Glaskow'da şu an alabilirim sezon sonu ...

fleck müthiş oyuncu

AMC mevkiinde advanded playmaker rolüyle coşuyor

John Fleck mi ? 19 yaşında Glaskow'da şu an alabilirim sezon sonu ...

fleck müthiş oyuncu

AMC mevkiinde advanded playmaker rolüyle coşuyor

Evet o oyuncu. Cok iyi oyuncu. Her oyun risk aliyor. Boyle cok oyuncu var yazarim bir ara. :) Gurcu forvet var. Melchietze'miydi neydi. O da iyi forvet. Is goruyor. :) YEni bir forvet daha buldum. O da cok iyi. Adini unuttum. :D Yazarim onu da. Iyi gunler. :)

Evet o oyuncu. Cok iyi oyuncu. Her oyun risk aliyor. Boyle cok oyuncu var yazarim bir ara. :) Gurcu forvet var. Melchietze'miydi neydi. O da iyi forvet. Is goruyor. :) YEni bir forvet daha buldum. O da cok iyi. Adini unuttum. :D Yazarim onu da. Iyi gunler. :)

Sağolasın iyi günler :) Bu arada SON DAKİKA :

Fatih Terim Catania'nın başına geçti !

oyuncu isimleri vermektense balık tutmayı öğretmek gerek

belli bir mevki ve role göre ihtiyacın olan oyuncuyu aramayı öğrenmek daha önemli bence

örneğin forvet mevki, poacher rolü için oyuncu ararken

agility, balance, jumping, anticipation, off the ball, first touch, dribling, composure, finishing özelliklerini 12 olarak seçerim

Ekli dosyayı görüntüle 3192

çıkan sonuçları acceleration özelliğine göre yüksekten düşüğe listelerim

squad status'ü rotation ve daha düşük olan oyunculara scout gönderirim

Ekli dosyayı görüntüle 3193

Ekli dosyalar

• zzz1.webp
    zzz1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
  • zzz2.webp
    zzz2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 68

Hazard Varsa Sorun Yok ! 0-2

Hazard attığı iki gole yıldızlaştı ...

ibbgs.png

galatasaray-kas%25C4%25B1mpa%25C5%259Fa_gol_sevinci.jpg

bu yamada problem var.ben cl ye gittim realle ,tottenhamla falan oynuyorum.stad dolmuyor.

tek dolan maç fb maçı.

SanoGOL ! 1-0

Yaya Sanogo'nun tek golüyle 3 puanı hanesine yazdıran Galatasaray liderle puan farkını 4 e indirdi ...

antalyaaa.png

1580.JPG

Yonetim istifa yonetim istifa...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt