Galatasaray Kariyerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Kariyerim

Aslana Büyük Şok ! 2-2

ssssssssa.png

4201005161041032.jpg

Barış hala takımdaysa o takımdan hayır gelmez. :asd:

Hücum hattin bna göre cok etkisiz

Ben sana bi kadromu göstereyim senin gibi hilesiz ama tabi benim 6. sezonum

orta sahada nuri'nin yanindaki adama dikkat et siddeetle tavsiye ederim

Ekli dosyayı görüntüle 3227

Ekli dosyalar

• Gs.webp
    Gs.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 85

Cimbom Yarı Finalde Lille ile Eşleşti !

uefa-avrupa-ligi-15-aralik-sonuclar.jpg

Sarı-kırmızılılar Lille yi elerse Arsenal - Fenerbahçe eşleşmesinin galibi ile eşleşecek .

sssssssssssyo.png

Off bende yeni bilgisayar almayi dusunuyorum. O zaman bu oyuna baslarim yine kesinlikle.

Screenshot'larım ile çok yakında hizmetinizdeyim. :) Hazırlık maçları çok verimli geçti(daha önce ratingleri genel vermiştim). Pazartesi 34 haftalık ve playoff'lu zorlu maraton başayacak.Hayır dualarınızı esirgemeyin.Allah yardımcımız olsun diye de gazı verebilsem maç öncesi kesin şampiyonduk ama bakalım göreceğiz artık.Bu arada transfer dönemi kapandı ama seneyenin Galatasaray'ı için görüşmeler devam ediyor,ee ne de olsa Galatasaray da transfer hiç bitmez.Lukas Podolski'yi ikna edebilirsem süper olacak zira Shakiri potansiyelli ama bir maç 7.80'lik oynayıp bir maç 6.20 ile oynayabiliyor genç olduğundan.Riera ise uzun maratonda ne yapacağını bilemediğim bir isim.Podolski forvet açığımı da kapatabilir,zira Elmander de çok ağır kalıyor oyunda,Baros'da gitti.Cristaldo coşmazsa forvet SOS gibi görünüyor.

Screenshot'larım ile çok yakında hizmetinizdeyim. :) Hazırlık maçları çok verimli geçti(daha önce ratingleri genel vermiştim). Pazartesi 34 haftalık ve playoff'lu zorlu maraton başayacak.Hayır dualarınızı esirgemeyin.Allah yardımcımız olsun diye de gazı verebilsem maç öncesi kesin şampiyonduk ama bakalım göreceğiz artık.Bu arada transfer dönemi kapandı ama seneyenin Galatasaray'ı için görüşmeler devam ediyor,ee ne de olsa Galatasaray da transfer hiç bitmez.Lukas Podolski'yi ikna edebilirsem süper olacak zira Shakiri potansiyelli ama bir maç 7.80'lik oynayıp bir maç 6.20 ile oynayabiliyor genç olduğundan.Riera ise uzun maratonda ne yapacağını bilemediğim bir isim.Podolski forvet açığımı da kapatabilir,zira Elmander de çok ağır kalıyor oyunda,Baros'da gitti.Cristaldo coşmazsa forvet SOS gibi görünüyor.

Sende kendine bi konu ac renkdas.

Ordan takip ederiz seni.

Simdiden bol sanslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt