- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Galatasaray Kariyerim
Barış hala takımdaysa o takımdan hayır gelmez.
Aslana Büyük Şok ! 2-2
![]()
![]()
Barış hala takımdaysa o takımdan hayır gelmez.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslana Büyük Şok ! 2-2
![]()
![]()

Barış hala takımdaysa o takımdan hayır gelmez.![]()
Puan durumunu koyda bakalim renkdas
Hücum hattin bna göre cok etkisiz
Ben sana bi kadromu göstereyim senin gibi hilesiz ama tabi benim 6. sezonum
orta sahada nuri'nin yanindaki adama dikkat et siddeetle tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 3227
Sezon sonu bende![]()
nasi senin database de de saglam mi ? ben 4 sezondur oynatiyorum adam Bildigin Xaviyi geçti
Ønde yazan Uefa ne oluyor?
UEFA yı garantiledim herhalde bende emin değilim :lol:
Screenshot'larım ile çok yakında hizmetinizdeyim.Hazırlık maçları çok verimli geçti(daha önce ratingleri genel vermiştim). Pazartesi 34 haftalık ve playoff'lu zorlu maraton başayacak.Hayır dualarınızı esirgemeyin.Allah yardımcımız olsun diye de gazı verebilsem maç öncesi kesin şampiyonduk ama bakalım göreceğiz artık.Bu arada transfer dönemi kapandı ama seneyenin Galatasaray'ı için görüşmeler devam ediyor,ee ne de olsa Galatasaray da transfer hiç bitmez.Lukas Podolski'yi ikna edebilirsem süper olacak zira Shakiri potansiyelli ama bir maç 7.80'lik oynayıp bir maç 6.20 ile oynayabiliyor genç olduğundan.Riera ise uzun maratonda ne yapacağını bilemediğim bir isim.Podolski forvet açığımı da kapatabilir,zira Elmander de çok ağır kalıyor oyunda,Baros'da gitti.Cristaldo coşmazsa forvet SOS gibi görünüyor.
Uefa play-off'larimi garantiledinki.
Gol kralligi nasil gidiyor? Onuda koysana bir zahmet
Play-off garantilendi illaki bilmiyorum
![]()