galatasaray kasımpaşa maçında şike yaptı diyenlere gelsin

ben fanatik bir Galatasaray taraftarı olarak anlayamadım.. 1,5 dk da nasıl 2 gol attık? Büyük şansımız vardı ya da Abdurrahim Albayrak hocamıza teşekkür etmek lazım iyi bir fedakarlık yaptı GS'miz için. Para var huzur var :) İspat etsinler bakalım

Başkanın şikeden hapis yattığı için anlayamaman normal .. Psikolojiniz bozulmuş hep böyle ezik yaşayacaksınız işte..

Son düzenleme:
Lan kus, geçen hafta 2 - 0 dan maç 2 - 2 'ye gelince hiçbirinizden ses çikmiyordu? O zamandami sike yapiyorduk hirbo?

Hocam Real Madrid ayrı kasımpaşa ayrı.. Real bizim karşımızda 2-0 önde değildi.. O zaman ki atmosfer ile bu bir mi??
Kesinlikle ayrı senin komikliğin ve acizliğin ayrı.Öndeyken 1 dakikada 2 gol atınca sorun yok gerideyken 2 dakikada 2 gol atmak sorun ha bu kanıya hangi düşünce yöntemiyle vardın?

Diyelim ki şike yaptık ne olması gerekiyor sence?

Neyse zalım adminimiz noktayı koymuş.Git antuda takıl beyin fukarası gelmiş bize zarf atıyor aklınca.

Yoldum tüylerini arkadaşlar sakin :D

Hayır mesaj yazarken birisi "Ben fanatik Galatasaraylıyım ama..." diye başlıyorsa bilki asıl o mesaj şaibeli.

Bir de "Galatasaraylıyım" demek ile yetinmiyor; "Fanatik Galatasaraylıyım"

Yani biz malın önde gideniyiz ya onlar gibi karşı tarafta "Vay anasını adam çok dürüst " dedirtecek bize...

Cidden o laf kendini bir kez daha kanıtladı ; " Kişi kendi gibi bilir karşındakini"

İnsan trollükte bile az bi seviye arıyor ne yalan söyleyeyim :)

O günü dün gibi hatırlıyorum Puanlarımız eşitti ve biz kolay rize deplasmanına gidiyorduk yeneceğimiz neredeyse garantiydi. Fener ise kadıköy de Antep ile oynuyordu. Antep şimdi ki antep değildi ha şampiyonluk yarışındaydı 3. sıradaydı, Biz ve FB'den sadece 3 puan gerideydi yani iddialıydı 3 puan kazanırsa Fenerle puanını eşitleyecek ve ciddi şampiyonluk potasına girecekti. Kasımpaşa gibi her gelenden gol de yemiyordu. 29 maçta 29 gol yemişti sanırım evinde de en az gol yiyen takımdı İlk yarı müthiş bir oyun ve 3-0 . İkinci yarı skandal önce ilk golü atan adam oyundan çıkarılmasıyla başladı Hakan müthiş oynuyordu o dakikaya kadar 5 dakika sonra gol attı Fener 3-1 oldu bir kaç dakika sonra sezonun en iyi adamı olan ve o maçıda boş geçmeyen Hasan Özer çıktı. O dakikadan sonra çöktü Antep ve 10 dakikada 2 gol daha yedi ve kaybetti. Resmen şampiyonluk yarışı veren takım maçı sattı ;)

Birde Samsun vardı 9 kişisi resmen maçı satmıştı oynayan 2 kişi var biri Tümer diğeri İlhan

keşke forumda fenerli bir kaç üye olsa görürdü bu kapağı boşuna gitti :(

Kuşlar kafeslerinden cıkmıs, yenilgi ne kadar ağır gelmiş belli. Fazla konusmasınlar aksamki maçlarına baksınlar. Şampiyon olamayacaklarını anladılar tabi.

Yav takılmayalım böyle şeylere, kendi kendilerine kıvranıp dursunlar. Şike, oyuncu ayartma gibi konularda doktora yapmış 2 kulübün taraftarından bahsediyoruz, dikkate almaya gerek yok. Dün bize şike imasında bulunup, bu akşamın sonunda birbirlerini yiyecekler nasıl olsa.

Geri
Üst Alt