Galatasaray: "Kasıt VAR! Art niyet VAR! Operasyon VAR! Lale Orta İSTİFA"

siyaseti bu işin içine dahil etmek gerek çünkü futbol siyasetinde rizespor kadar gücümüzün olmadığını 5 yıldır defalarca tescil ettik. bu artık anlık, şehven, masumane hata değil baya baya 25 milyon taraftarı olan kulübü kuklaya çevirecek bi operasyona tabi tutmaktır. bu ligde 4 büyüklerin bu borçlarla top oynamasına izin veren hükümetin aldığı riske karşılık görmesi için gerekirse ligden çekilme kartına kadar her türlü çözümü uygulamalıyız. bunun önü alınmazsa bi tane mağdurun teki çıkıp hakemlerden birine hak ettiğini yapıp kendi başını yakacak.
Yav 18/19 da basaksehiri ben kurdum benim takimin sampiyon olmasini istiyorum diyen malum sahistan sonra her GSli akillanmaliydi

Dursun Özbek ve yönetimini istemememin başlıca sebebi kulübü a.k. örgütüne karşı savunmayacak olmasından dolayıydı. O yüzden ses çıkarmalarını beklemeyin.

Elimizde belge melge yok muhtemelen ve yönetimde baş edemeyeceğini anlayınca pes etti ,böylesine sistematik bir seneyi hiç hatirlamiyorum

Oynanan oyunun açıklaması çok basit.Biz Şampiyon olduktan sonra menerime türkiye kupasını münasip bir şekilde takdim edecekler.

Oyunculara paylaşım yaptırma işi hoş değil bence. Heriflere bahane veriyoruz. Çoğu yatışta zaten son maçlarda

yönetimin sessiz kalması,kabulleniş gibi birşey halbuki işe yaramasa bile çıkıp konuşmak lazımdı

kupa gitti,şampiyonlukta giderse kim hesap verecek

Tescilli şike yapılan sezonlar dahil bütün kirli sezonlarda yapılanları göz önüne getirelim , hiçbiri bu sezon yapılanlar kadar açık açık , göstere göstere yapılmadı. Bu kukla kadını nasıl oluyor da oradan indiremiyorsunuz ? Eyvallah Allah'ın adaleti gösteriyor kendisini de aklı fikri veren de Allah. Kullanın bir zahmet verileni de yapılacakların önüne geçin yönetim olarak. Onca emek çöpe gidecek.

Bu arada hocalarının kırmızı görmesi de operasyonun algı dağıtma amaçlı bir parçası bana göre. Ortada hiç bir şey yoktu.

Ben dün nasıl oldu da myc almadan uyudum hayretler içerisindeyim

Geri
Üst Alt