- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
twitle iş olmaz anlayamadılar bir türlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav 18/19 da basaksehiri ben kurdum benim takimin sampiyon olmasini istiyorum diyen malum sahistan sonra her GSli akillanmaliydisiyaseti bu işin içine dahil etmek gerek çünkü futbol siyasetinde rizespor kadar gücümüzün olmadığını 5 yıldır defalarca tescil ettik. bu artık anlık, şehven, masumane hata değil baya baya 25 milyon taraftarı olan kulübü kuklaya çevirecek bi operasyona tabi tutmaktır. bu ligde 4 büyüklerin bu borçlarla top oynamasına izin veren hükümetin aldığı riske karşılık görmesi için gerekirse ligden çekilme kartına kadar her türlü çözümü uygulamalıyız. bunun önü alınmazsa bi tane mağdurun teki çıkıp hakemlerden birine hak ettiğini yapıp kendi başını yakacak.
Abi ne tesellisi, adamlar çifte kupayla ligi bitirip "Alnımızın akıyla" diye slogan atacaklar bu gidişle. Lale Orta geldiğinden beri düzgün yönetilen maç yok neredeyse.
tmm aciklama yaptınız nooldu ? Bisey değişmeyecek ki... Zaten kulüpte açıklama yapıyor. Başka yontem bulmak lazim
Kesinlikle katılıyorum tweet işi yangına ıslak havlu atmak gibi bize masaya vuracak itfaiye hortumu lazım.twitle iş olmaz anlayamadılar bir türlü
bu ateş üfleyerek sönmezKesinlikle katılıyorum tweet işi yangına ıslak havlu atmak gibi bize masaya vuracak itfaiye hortumu lazım.