Galatasaray: "Kasıt VAR! Art niyet VAR! Operasyon VAR! Lale Orta İSTİFA"

Febenin maçı olsaydı şu osursalar penaltı verirlerdi
Firlamanin kendini yere sallamasina penaltı verdi bunlar şu 2 kabak gibi ele orta hakem penaltı verir 2 sinede vara bırakmazlar bile

Ligde şu kalan zamanda bizim maçlarda, Fener'in maçlarında daha neler yapacaklar vallahi düşünmeye korkuyorum. 1 ay önce çok rahattım. Çatır çatır top oynuyordu takım ama hem biz dağıldık hem de acayip bir şike var ortada ve kimse müdahale edemiyor. Şu an ilk defa bu sene bir şekilde bunları şampiyon yapacaklarını düşünmeye başladım. Daha önce de korkuyordum ama bu kadar da aleni olmaz herhalde diyordum. Umurlarında değil, ben böyle bir şey görmedim. Bu lig acı çekmeden bitmez abi. Fena çektirecekler bize.

Bizi hakem şikesi ile elediler işte bu vebaldir. 35milyonun vebalini aldılar ve her hafta almaya devam edecekler gibi maalesef :(

Göz göre göre nasıl böyle hatalar yapılıyor. Korkuları da yok.
Gerçekten de bizi durdurmaya çalışıyorlar. Başka türlü açıklanamaz.

Kupa yolu da çok açıktı artık
Potansiyel bir kupa gitti
Şerefsizler yeter artık

Mertens'in golü niye paylaşılmamış? Buz gibi goldü. Top o hızda ele gelse el ileri değil geri gider.
Benim hatırladığım kuralda gol atan oyuncunun eline top normalde serbest vuruş olmayacak bir pozisyondaki gibi bile değse gol iptal oluyor. Yani değmesi yeterli, kural böyleydi sanki.

Mertens in golünde farklı açılardan görüntü mü var veya ben körüm göremiyorum 😞

El pozisyonlarının ikisi de dünyanın her yerinde penaltı ama bizim ülkede değil 😡

Twit ile falan olacak is değil.Daha ciddi ,daha sert açıklamalar ve hamleler gelmeli.

aciklama fln birseye yaramiyor, iki gün sonra fos. hicbir icrat yapilacak opsiyon yok mu? yahu yeter demekten biktik

ne zaman kulübümüz lale orta, kadir sağlam ve var hakemi özgür yankaya hakkında görevi kötüye kullanmak ve şike yapmaktan dava açılmıştır lafını duyacağız? milletvekili mi bunlar????

Benim hatırladığım kuralda gol atan oyuncunun eline top normalde serbest vuruş olmayacak bir pozisyondaki gibi bile değse gol iptal oluyor. Yani değmesi yeterli, kural böyleydi sanki.
Gol oldugunda ucundan bile degse iptal ama sorun görüntü yok. 50 metre yukariki görüntüyle cozmeye calisiyoruz.

Kupada bunları yapanlar ligde dozu arttırır,önlem almamız şart.

Geri
Üst Alt