Galatasaray, Kazımcan Karataş Transferi İçin Altay’la Anlaştı İddiası!

Senin orta sahan yok iyi bir sağ bekin yok net golcün yokken yedek sol bek alıyorsan yarın şu mevkii eksik kaldı deme lüksün yok.. Bizim şu an 11 e net 6 oyuncu almamız lazım
Forvetinde 3 tane adam var. Sağ bekinde 2 tane adam var. Orta sahada adam yok. Takımda oyuncu ayrılmayacaksa ilk 11'e net 3 adam gerekir 3'ü de orta sahaya.

Altay´da transferin gözde isimlerinden Kazımcan Karataş, Galatasaray´la anlaşma sağladı. (HT Spor)

Senin orta sahan yok iyi bir sağ bekin yok net golcün yokken yedek sol bek alıyorsan yarın şu mevkii eksik kaldı deme lüksün yok.. Bizim şu an 11 e net 6 oyuncu almamız lazım
Erden Timur: "Önce iyi bir oyuncu alalım da nabız düşsün gibi stratejilerimiz yok. Hayatta en büyük strateji, strateji yapmamaktır. Rotasyon oyuncusuyla önce anlaştıysak, önce o açıklanır. Ama ana kadro, herkesi tatmin edecek ölçüde olacak."

Forvetinde 3 tane adam var. Sağ bekinde 2 tane adam var. Orta sahada adam yok. Takımda oyuncu ayrılmayacaksa ilk 11'e net 3 adam gerekir 3'ü de orta sahaya.
Erden Timur'un söylediklerine göre bu sene gözardi edilen mevki kalmayacak. Kale haric her yere adam alacagiz.

Rahat olun.

Erden Timur'un söylediklerine göre bu sene gözardi edilen mevki kalmayacak. Kale haric her yere adam alacagiz.

Rahat olun.
Bence defans kısmını yerlileştirmeye çalışıyorlar yabancı sınırı için daha rahat olabilmek için. Mert Müldür'ü alabilirsek bunu başarırız. Böylelikle orta 3'lüyü rahatça yabancı yapabiliriz. Bir de özellikle yerli kadrosunda artık bir yaşa gelmiş ve biz de başarısız olmuş yerlileri göndereceğiz nihayet sanırım Alpaslan, Ömer Bayram, Aytaç, Emre T., Oğulcan bonservisli bir teklif olursa belki Emre Kılınç gibi oyuncuları gönderip oraya gerek alt yapı gerekse bulduğumuz potansiyel yerlileri alacaklar diye düşünüyorum.

Denk gelen birkaç maçta, kanaat oluşturacak kadar yeterli süre olmasa da alıcı gözle de izlemeye çalıştım, pek ekstra bir özellik göremedim doğrusu. Ancak hele sonradan defansa evrilmiş bir oyuncu için yaşı çok genç henüz, umarım beklentileri karşılar. Hayırlı olsun...

2-3 maç denk gelmişti, çok tempolu sürekli giden gelen bir oyuncu umarım geliştirir kendini hayırlı olsun.

Geçen sene 25 maç oynamış ve 17’sine ilk 11 çıkmış ve hepsinde sol bek oynamış ama daha öncesinde alt yaş gruplarında santrafor ve kanat forvet olarak görev yapmış.

Dursun cüzdanını konuşturmaya başladı demek.

Böyle 3 değil 13 forvetin olsa ne olacak hangisini net oynatabiliyorsun.. Geçen sene Cagne Halil Mohammed vardı başımız döndü rotasyondan 11 başlayan diğer hafta begenilmeyip yedek kaldı..
Omar desen herif gözü zor kurtardı durumu ortada Boey savunma namına 0 sol bekte en azından 1 tane net oyuncumuz var yedeği Ömer Bayram olsa ne olacak..

Çıkın artık şu vasat kafadan NET 11 oyuncusu lazım bize size kalsa kanatlara da kerem ve yunus yeterli yedeginde de Morutan- emre kılınç olur ohh mis gibi ..Sonra söver durursunuz sene boyu..

Kaleci-sağ bek -1 net kanat-1forvet -3 orta saha
Hadi kale yine Muslerada kaldı geriye 6 mevkii var..
Ben yedek sol bek alınmasın da demiyorum ama transfer sezonu bitince para yoktu pul yoktu zirvasi yapmasınlar bize.. Her sene aynı hikaye bir sefer de her mevkii tam olsun

1656016165675.webp

Böyle 3 değil 13 forvetin olsa ne olacak hangisini net oynatabiliyorsun.. Geçen sene Cagne Halil Mohammed vardı başımız döndü rotasyondan 11 başlayan diğer hafta begenilmeyip yedek kaldı..
Omar desen herif gözü zor kurtardı durumu ortada Boey savunma namına 0 sol bekte en azından 1 tane net oyuncumuz var yedeği Ömer Bayram olsa ne olacak..

Çıkın artık şu vasat kafadan NET 11 oyuncusu lazım bize size kalsa kanatlara da kerem ve yunus yeterli yedeginde de Morutan- emre kılınç olur ihh mis gibi ..Sonra söver durursunuz sene boyu..

Kaleci-sağ bek -1 net kanat-1forvet -3 orta saha
Hadi kale yine Muslerada kaldı geriye 6 mevkii var..
Ben yedek sol bek alınmasın da demiyorum ama transfer sezonu bitince para yoktu pul yoktu zirvasi yapması kar bize..
Bence orada sorun Fatih hocanın çok fazla rotasyon yapmasıydı forvette oyuncular rotasyondan dolayı form tutamadı. Mohamed iyi oynadı kesildi , Diagne aynı şekilde bu nedenle oyuncuların gerek konsantrasyonu gerekse formu düştü.

Bence orada sorun Fatih hocanın çok fazla rotasyon yapmasıydı forvette oyuncular rotasyondan dolayı form tutamadı. Mohamed iyi oynadı kesildi , Diagne aynı şekilde bu nedenle oyuncuların gerek konsantrasyonu gerekse formu düştü.

Cagne ve Gomisten medet umuyorsa Okan direk bugün istifasını versin ..
Bu heriflerin hiçbiri net iyi oynamadı birbirimizi kandırdık devamlı
.İyi forvet Cornelius Sorloth Aboubakar veya ilk dönemki Gomis gibi oynar tartismaya fırsat vermez..
Mohammedin kalmasından yanayım ama as forvet olarak dusuluyorsa yine hüsrana uğramamiz yüksek ihtimal..

Bonservisi Eyüp'e ödettirip biz bedelsiz kiraladik herhalde onlardan. Bu dalaverenin ucu bize dokunmaz umarim.

Geri
Üst Alt