GSC Haber Galatasaray, Konteyner Kentteki Depremzedelere Tişört Hediye Etti

'Birlikte 1905' programı vardı. Bölgeye bu konuda destek devam ediyor.

1000000964.webp

Çocuklar adına çok sevindim. Umarım çok daha fazlası yapılır.

Unutmamak hala oraya yapılan bu ziyaretler önemli. "Birlikte 1905" yardımlaşma programı da önemli ileride de genişletilerek daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşılması iyi olur.

Yönetimin her sıkıntılı gündemde Hatay yardımını basına sürmesi benim midemi bulandırmaya başladı. Hatay mevzusu çok hassas bir mevzu diye bu şekilde manipüle edilmemeli.

Son düzenleme:
Yönetimin her sıkıntılı gündemde Hatay yardımını basına sürmesi benim midemi bulandırmaya başladı. Hatay mevzusu çok hassas bir mevzu diye bu şekilde manipüle edilmemeli.
Sıkıntılı gündemle alakalı bir şey değil ki bu. Ara ara hep oraya gidiyorlar ayrıca olaylar olmadan önce zaten milli arada gideceği belli değil miydi? Ben Divan'da yada bir organizasyonda açıklamada bundan bahsedildiğini hatırlıyorum sanki.

Sıkıntılı gündemle alakalı bir şey değil ki bu. Ara ara hep oraya gidiyorlar ayrıca olaylar olmadan önce zaten milli arada gideceği belli değil miydi? Ben Divan'da yada bir açıklamada bundan bahsedildiğini hatırlıyorum sanki.
Ne zaman oklar yönetime dönse gündemde bir şey olsa bir Hatay ziyareti paylaşılıyor. Farkındayız her şeyin çok şükür.

Geri
Üst Alt