- 3 Temmuz 2012
- 141.498
- 89.480
- 5.478
bravo
cocuklar adına sevindim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntılı gündemle alakalı bir şey değil ki bu. Ara ara hep oraya gidiyorlar ayrıca olaylar olmadan önce zaten milli arada gideceği belli değil miydi? Ben Divan'da yada bir organizasyonda açıklamada bundan bahsedildiğini hatırlıyorum sanki.Yönetimin her sıkıntılı gündemde Hatay yardımını basına sürmesi benim midemi bulandırmaya başladı. Hatay mevzusu çok hassas bir mevzu diye bu şekilde manipüle edilmemeli.
Yönetimin her sıkıntılı gündemde Hatay yardımını basına sürmesi benim midemi bulandırmaya başladı. Hatay mevzusu çok hassas bir mevzu diye bu şekilde manipüle edilmemeli.
Ne zaman oklar yönetime dönse gündemde bir şey olsa bir Hatay ziyareti paylaşılıyor. Farkındayız her şeyin çok şükür.Sıkıntılı gündemle alakalı bir şey değil ki bu. Ara ara hep oraya gidiyorlar ayrıca olaylar olmadan önce zaten milli arada gideceği belli değil miydi? Ben Divan'da yada bir açıklamada bundan bahsedildiğini hatırlıyorum sanki.
Yönetime oklar yeni hangi konudan dönük? Bir şey mi kaçırdım?Ne zaman oklar yönetime dönse gündemde bir şey olsa bir Hatay ziyareti paylaşılıyor. Farkındayız her şeyin çok şükür.