Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Hakemlere düdüğünüzü asacaksınız dememiz lazımdı, fb'nin tüm rezilliklerini penaltılarını ortaya koymamız lazımdı, tff gidecek bu hakemler devam etmeyecek mi, bu düzene hizmet etmiş herkesi hedef almalıydık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pfdk ve mhk gibi pisliklerinde ismini yazmalılardı.

Büyükekşi kıçıyla gülüyordur bu açıklamanıza! daha hala tweet atıyorlar.

Istiyoruz degil, emir ediyoruz, gitmesseniz biz sizi indirmeyi biliriz demeleri gerekirdi.

İsim verin İsim. O hakemlerin ismini söyleyin. Pfdk yi söyleyin. Isimlerini verin icardiyi sevk edenlerin. İnsanlar kime tepki göstereceğini bilsinler. Kimse gidip bunları tokatlasin demiyorum. İnsanlar tanısın diye diyorum. Tepkisini doğru yere göstersin diye diyorum

Geçiniz.

Dursun Özbek istifa etmeli ya da erken seçime gidilmeli.

Galatasaray SK başkanlık koltuğunda Ünal Aysal tarzı ticari kariyeri yurt dışında olan biri olmalı diye düşünüyorum.

Başkanların ticari faaliyetleri Türkiye içinde olduğu zaman siyaset ile iç içe geçmiş futbol ortamında ürkek başkanlık yapıldığını düşünüyorum.

Var kayıtları açıklanmalı acil ofsayt pozisyonuna bakılmis mi bakilmamis mi ??

ifbnin canına minnet

alternatifi hazırdır bile

rıdvanı falan yaparlar başkan

Çıkın fener yöneticisi aciklama yaptı görüntü montaj rezil olmamak için küçük düşmesin diye o yönetici Galatasaray oyuncusu üzerinden sahte algi yapsınlar, fener yöneticisi küçük düşmesin algi da cabası olsun lazım olur ilerde diye icardiyi sevk ettiler diyin abicim bu kadar kısa açıklama yetmez

Son düzenleme:
Twitter'da herkes destek versin öyle 50-100 k değil 500-600 k'yı görmek lazım herkes gördüğü tweetlere RT atsın.

İstifa et badem bıyığını badelediğim!

Beğenin abi retweetleyin yapacak bişey yok. Twitterdan istifaya davet ediyoruz. Çıkıp açıklama falan yok elinden bu geliyor yönetimin sadece biz bunu unutmayız

Artik yazidan fazlasi gerekiyor. Cikip canli yayinda istifa istemek, ultrasalani organize edip tffye yurumek gibi

Bu yazilanlar koç ve avanesini sadece gulduruyordur

Geri
Üst Alt