Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Ha bir de şu var. Maç biteli 2,5 saat olmuş.. Kimler kimler ile neler görüştüde bu açıklama geldi..?! Hiç güvenmiyorum bizim yönetime de.. Yarın çıkıp , masaya vura vura açıklama yapılmadığı sürece , taraftarın gözünü boyamak için, tezgah gibi geliyor bu açıklama bana..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim yönetimin tffye karşı açıklamaları reisin “eeeey Amerika, eeeey Avrupa’sına benzedi.

biz neden acık acık hakemlerın verdigi penaltıları yayınlamıyoruz

beinden mı korkuyoruz telif atacaklar diye

atsınlar birdaha yayınlayın

Nasil degil üstad istifaya davet etmisiz, daha ne bekliyorduk ki küfürlü paylasim mi yapsinlar
Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar koskoca GS'nn taraftar ağzıyla açıklama yapmasını bekliyorlar yine anladığım kadarıyla bizim bazı taraftarlar hiç beğenmediğimiz Ali Koç gibi bir başkan istiyorlar ki en çokta buna şaşırıyorum.

ifbnin canına minnet

alternatifi hazırdır bile

rıdvanı falan yaparlar başkan
Valla daha ne kadar daha kötüsü gelebilir ki? 2 sezondur penaltı rekoru kırıyorlar. Öyle 2-0'ken falan da değil. 30 penaltının 26-27'si ya gerideyken ya berabereyken. Başak ve Paşa maçları son dk

Ben böyle bir şey görmedim.

Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar koskoca GS'nn taraftar ağzıyla açıklama yapmasını bekliyorlar yine anladığım kadarıyla bizim bazı taraftarlar hiç beğenmediğimiz Ali Koç gibi bir başkan istiyorlar ki en çokta buna şaşırıyorum.
Hayir
Basin toplantisi gerekirse 2-3 saat
Tek tek tüm pozisyonlar hangi hakemlerin sike yaptiginin kanitlari
Bitti gitti bu kadar basit

Ulan siz de ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye, çıkıp şerefsiz mi desinler.
Toplumu germemek istiyoruz diyorlar aylardır, bunu hafifletme görevi olan federasyondur spor bakanıdır.
Taraftarın görevi de twitterden o bakan olacak zat ile yangın başlatmak önce o gidecek bütün bu özgürlüklerin sebebi bu.

Kulüp yada başkanlar bir yere kadar asıl tepkiyi taraftar verecek, flüt ortamda mal mal seçim tehditleri boşken şu artık kör göze parmak sokulan olaylar için taraftar elindeki gücü kullanmalı.
Ortalik artik alev aldi. Ortam istedigi kadar gerilsin artik umrumda falan degil. Abi her hafta ayri bir skandal oluyor. Ne cumhurbaskani ne spor bakani duruma el koymuyor. Biz mi sagduyulu olacagiz?

Sike var, cok bariz sekilde Ali Koc'un basinda oldugu orgutlu bir yapi sike yapiyor. Hakemler bunun sadece bir ayagi. Bir kez daha yuksek sesle bu ates ufleyerek sonmez. Sonmedigini goruyoruz iste, halinin altina supurursen daha da buyuyerek bu hale geliyor. Fenerbahce kume dusurulmedikce ve Koc Holding yargilanmadikca Turk futbolu gram gelisemez.

1. adi camianın şikesine gönderme
2. S. Baki denen adamın fetö paylaşımına gönderme
3. Federasyon yetkilileri ve hakemlere isim vererek göndeme
4. Düdük astırma

Yazılmadığı sürece boş açıklamalar.

O değilde parası peşin ödenmişlerden hiç ses yok. İnsan cılızda olsa bir şey der.

Adamlara en az 20 puan fark atacakken yarışta bizimle beraber götüren ********************* federasyona az bile söylemişler

Geçiniz.

Dursun Özbek istifa etmeli ya da erken seçime gidilmeli.

Galatasaray SK başkanlık koltuğunda Ünal Aysal tarzı ticari kariyeri yurt dışında olan biri olmalı diye düşünüyorum.

Başkanların ticari faaliyetleri Türkiye içinde olduğu zaman siyaset ile iç içe geçmiş futbol ortamında ürkek başkanlık yapıldığını düşünüyorum.
Erkeni mi var. 1,5 ay sonra seçim zaten. 2 puan da öndesin bütün bu ipliklere karşı vura vura şampiyon olursun. Vura vura gideceksin 10. Dakikalarda maçı bitireceksin daha çok gerilecekler. 3 haftaya kalmaz üst üste 2 maçta puan kaybedecekler zaten, son çabaları yaşıyorlar anca bu kadar kurtarabiliyorlar.

Seçime kadar üzmezler feneri .
Ortalık karışsın sever hükumet gündem değişsin.

Bu açıklamayı yeterli görenler olması endişe verici. Böyle maçtan sonra bile baki denilen onun bunun evladı çıkıp hakem diyor. Meyvesini her hafta alıyorlar nerdeyse. Çıkıp Erkan itinin maç maç yaptığı kıyağı vereceksin ki adam tekrar vara atandığında gözler üzerinde olsun rahat edemesin. Fetö sponsoru herif bize nerdeyse her açıklamada fetö diyor, bizde tık yok. Tepkiyi Başkan verecek, taraftar arkasında duracak. "Efendi" git Danimarkada ol. Burası muz cumhuriyeti başka türlü böyle hakkın olanı elinden alır, senide haksız çıkarırlar

Geri
Üst Alt