Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

1. adi camianın şikesine gönderme
2. S. Baki denen adamın fetö paylaşımına gönderme
3. Federasyon yetkilileri ve hakemlere isim vererek göndeme
4. Düdük astırma

Yazılmadığı sürece boş açıklamalar.
Bu abicim. Olay bu. Bunu çıkıp soyleyeceksin. Bir kerede değil ara ara sürekli gündeme getireceksin bunları. İnsanlar balık hafızalı.Yoksa bu iş döner dolaşır bize girer. Mayısta geçmiş olsun dersin sonra. Reçete yukarda. Yaparsın taraftarin arkanda durur. Yapmazsin geçmiş olsun. Dahada bisey demeye gerek yok. Taraftarin gazını almaya çalışan yönetim kendi topuğuna sıkıyo şuan. Bukadar kısa bukadar etkisiz açıklama yapılmaz. Kimse bu açıklamayı ciddiye almaz. Hergun istifa de bisey değişmez..

Kasımpaşadan niye bir açıklama yok, hakları yendi umurlarında değil. Bizim maç olsa fbden önce kasımpaşa ortalığı yangın yerine çevirirdi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar organizasyonu lazim, ultrAslan samimiyse onculuk etsin biz de destek verelim.
Riva önünde oturma eylemi şart

MHK, PFDK, Tahkim; bunların hiçbirini rahat çalıştırtmamak şart

Yayıncı kuruluşun her kadrajına girmek şart

Biz büyüksek ancak böyle bir mücadele verip şampiyon olabiliriz

Aksi takdirde kalan her maçı Fb'ye bir şekilde kazandırır bu yapı

Erkeni mi var. 1,5 ay sonra seçim zaten. 2 puan da öndesin bütün bu ipliklere karşı vura vura şampiyon olursun. Vura vura gideceksin 10. Dakikalarda maçı bitireceksin daha çok gerilecekler. 3 haftaya kalmaz üst üste 2 maçta puan kaybedecekler zaten, son çabaları yaşıyorlar anca bu kadar kurtarabiliyorlar.
Çok iyimser dusunuyorsun evet sert fikstür bencede puan kaybedecekler ama dertleri bizede kaybettirmek zaten icardi olayida bunun örneği, karşıdaki adam rezil olduğunun farkında o yüzden devlet dahil herkese karşı gözü karartmis durumda yani herseferinde sessiz kalmakmi doğru olan ? Bu ülkede susana bir tekme daha vurulur

Şike operasyonu için ne bekleniyor? Hayır daha ne olması gerekiyor yani sahaya “biz şike yapıyoruz” yazılı pankartla mı çıksınlar?
Göz göre göre aleni yapılıyor her şey! Neyi bekliyorsunuz? İç savaş çıksın diye bilerek mi görmezden geliniyor yaşananlar. Aklım mantığım almıyor

Valla daha ne kadar daha kötüsü gelebilir ki? 2 sezondur penaltı rekoru kırıyorlar. Öyle 2-0'ken falan da değil. 30 penaltının 26-27'si ya gerideyken ya berabereyken. Başak ve Paşa maçları son dk

Ben böyle bir şey görmedim.
valla daha kötüsü olur bunlardan her şey beklenir

rezil bi ülkede yaşıyoruz

Bu badem bıyıl fb yi sampiyon yapmak için getirildi. Böyle sözde gs li bir kuklayı buldular ki kirli şampiyonluklarinı kamufle edebilsinler

Geç mi kalındı bu açıklama için acaba ?

ayrıca strateji olarak bizim maçın sonu beklemek nispeten hakem doğrama seviyesini azaltmaz mı ?

ayrıca - UEFA'ya şikayet edin abi kulüp olarak TFF ve Hakem işlerini ... kulüp olarak hak yok mu buna ?

Kasımpaşadan niye bir açıklama yok, hakları yendi umurlarında değil. Bizim maç olsa fbden önce kasımpaşa ortalığı yangın yerine çevirirdi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus emre bile top elime değmedi diyemiyor. Benim adıma denilen açıklama benim değil diyebilmiş sadece

Sadece TFF yetmez. TFF'nin bütünü gitmeli zaten

MHK, PFDK, Tahkim, buralar da temizlenmeli

Hakemlik yasası değişmeli

Bunu da yönetim tek başına yapamaz. GS taraftarına ne iş düşüyorsa söyleyin biz hazırız

Ortalik artik alev aldi. Ortam istedigi kadar gerilsin artik umrumda falan degil. Abi her hafta ayri bir skandal oluyor. Ne cumhurbaskani ne spor bakani duruma el koymuyor. Biz mi sagduyulu olacagiz?
Kabak suçsuzken senin başına patlaması için bu olaylar.
Ahadaki herifler emeğinin çalınmasına çıksın tepki göstersin 10 sene önce şike yapıp futbolcular için emek alın teri diye kafamızın etini yediler.Bu sahadakiler ne ormanda doğmuş çocuk mu onların emeği yok mu, bir tane futbolda terör estirmeye çalışan herif var kimse müdahale etmiyor. Çıksınlar haklarını kendileri savunsunlar, rakip futbolcunun futbol hayatını bitirsinler, hakemi tekmeleyen konuşuldu mu bu ülkede altı üstü futboldan men yersin çok da umurlarındaydı birilerinin.
Hakkı alanen yenilen gitsin kendi arasın hakkını

Bu badem bıyıl fb yi sampiyon yapmak için getirildi. Böyle sözde gs li bir kuklayı buldular ki kirli şampiyonluklarinı kamufle edebilsinler
Abi o zaman niye bizim yönetim destek veriyodu bu geceye kadar ? Yani anlamıyorum bizde de suç var. Susuyosun. Şu adama destek veriyosun...

Geri
Üst Alt