- 10 Mart 2013
- 121.957
- 159.202
- 5.068
İş büyümesin diye kelle almayı sonraya bıraktı. Erdoğan iş sıcakken kelle almıyor bir süre geçtikten sonra alıyor. Sene sonu bıraktırırbu adam sanki arap skandalından sonra görevi bırakacaktı.
noldu o iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş büyümesin diye kelle almayı sonraya bıraktı. Erdoğan iş sıcakken kelle almıyor bir süre geçtikten sonra alıyor. Sene sonu bıraktırırbu adam sanki arap skandalından sonra görevi bırakacaktı.
noldu o iş
Kesinlikle öyle. Rok boş adam ama siyasette olanları iyi bilir.dediği kesin doğruİşte bunu anlayamıyorum ben. Gerçekten böyle mi değil mi. Yani bu suskunluk vs normal değil yani
Kardeşim ne yapalım 1,5 ay sonraki seçimi yarına mı alalım olağanüstü seçim alsan zaten süresi 1 ay.Çok iyimser dusunuyorsun evet sert fikstür bencede puan kaybedecekler ama dertleri bizede kaybettirmek zaten icardi olayida bunun örneği, karşıdaki adam rezil olduğunun farkında o yüzden devlet dahil herkese karşı gözü karartmis durumda yani herseferinde sessiz kalmakmi doğru olan ? Bu ülkede susana bir tekme daha vurulur
Büyükekşi kıçıyla gülüyordur bu açıklamanıza! daha hala tweet atıyorlar.
yazı ile böyle açıklama türkiyede sert değil - tivitle falan açıklama mı olur...Bence 1-2 saat son dk olarak kalmalı bu baslik
Cok sert aciklama forumda bile geçiştirdik hemen
Ermanin anasını ayri babasini ayri. Kaç tane sex kasedini para karşılığı gidip almis önce onu açıklasınyazı ile böyle açıklama türkiyede sert değil - tivitle falan açıklama mı olur...
Erman toroğlu totosuyla bizim prag maçına atıfta bulunuyor - o sırada bağlan abi yayına , almayacak halleri yok "Bayern maçları sonrası böyle mi konuştun ? o gün öyle bugün böyle ..." diye oturtup - "çok biliyorsanız TFF de MHK de görev alın destekleyelim" diyip mevcut TFF yi istifaya davet et...
bak o zaman ne oluyor.
direk var hakemının adını falan ifşalıcak düdügünü astıracaksınız
3 haftada adam 2 penaltı verdı acık acık
Söylediklerine hemfikirim aynı düşünüyorum lakin demek istediğim şu kulübün yaptığı o açıklamayı öyle liseli ergenler gibi tweet atarak yapınca kimse seni ciddiye almaz aksine gülünç duruma düşüyoruz bakın daha oncede söyledim canlı yayınlarda açıklama yapacaksın devletide işin içine katacaksin gereğini yapın 30 milyon taraftarı arkana alarak canlı yayında konuşacaksın pislikleri ve düzeni degistirmese bile enazindan bize karşı yapilacak pislikler için bir tedbir almış olursun ama sen ısrarla şahsi menfaatlerin için susarsan ozaman oyuncuna cezada verirler maçlarda dograrlardaKardeşim ne yapalım 1,5 ay sonraki seçimi yarına mı alalım olağanüstü seçim alsan zaten süresi 1 ay.
Tepki verilmesi gereken konu bu benim yazdıklarım değil.
Ayrıca bir zahmet konfor alanınızdan çıkıp ay benim başıma bir olay gelir diye pısırık kalıyorsan orada yönetimden önce kendinde pay bulmak gerekir,
Bana göre yeterli açıklama.
Her sene olan olayların abartılmış halini yaşıyoruz. İşin boku çıktı mı çıktı.
Hakemin de ismini versen olay değişmiyor konununun kaynağındaki kişiler değişiyor sonuç ? Aynı.
Perde arkasında dün emre malok oluyor bugün başkası, perde önünde dün atilla bilmem ne oluyor bugün farklı.
Bataklık bok saçıyor bok, böceği de bitmiyor sineği de seni ısıran sineği vurmaya çalışıyorsun.
Bataklık tff’de değil bu arada. Devasa bir örgüt yapılanması var.
Bu oluşumu kafadan durdurması gereken asli görevi olan bakanlıktır.
Spor bakanlığıdır, Emniyet güçleri yani iç işleri bakanlığıdır, Adalet bakanlığıdır.
Konu artık bu üç bakanlığın ortak noktası olmuş durumda.