Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Çok iyimser dusunuyorsun evet sert fikstür bencede puan kaybedecekler ama dertleri bizede kaybettirmek zaten icardi olayida bunun örneği, karşıdaki adam rezil olduğunun farkında o yüzden devlet dahil herkese karşı gözü karartmis durumda yani herseferinde sessiz kalmakmi doğru olan ? Bu ülkede susana bir tekme daha vurulur
Kardeşim ne yapalım 1,5 ay sonraki seçimi yarına mı alalım olağanüstü seçim alsan zaten süresi 1 ay.
Tepki verilmesi gereken konu bu benim yazdıklarım değil.
Ayrıca bir zahmet konfor alanınızdan çıkıp ay benim başıma bir olay gelir diye pısırık kalıyorsan orada yönetimden önce kendinde pay bulmak gerekir,
Bana göre yeterli açıklama.
Her sene olan olayların abartılmış halini yaşıyoruz. İşin boku çıktı mı çıktı.
Hakemin de ismini versen olay değişmiyor konununun kaynağındaki kişiler değişiyor sonuç ? Aynı.
Perde arkasında dün emre malok oluyor bugün başkası, perde önünde dün atilla bilmem ne oluyor bugün farklı.

Bataklık bok saçıyor bok, böceği de bitmiyor sineği de seni ısıran sineği vurmaya çalışıyorsun.
Bataklık tff’de değil bu arada. Devasa bir örgüt yapılanması var.

Bu oluşumu kafadan durdurması gereken asli görevi olan bakanlıktır.
Spor bakanlığıdır, Emniyet güçleri yani iç işleri bakanlığıdır, Adalet bakanlığıdır.
Konu artık bu üç bakanlığın ortak noktası olmuş durumda.

ofsayt?
GHIMOjdWMAAEZCA

var hakemininin ev adresini vs paylaşın anasını satayım valla hiç umurumda değil , seceresini çıkarıp atsınlar sosyal medyaya ya valla hedef göstersinler

Erden Timurun konuşmasına babam karşı gelse onu bile çiğner geçerim. 2 tane ağrı kesici aldim hala başım geçmedi. Ulan köpekler ulan şerefsiz herifler hak yiyici onun bunun çocukları bir yetim olarak hakkımı helal etmiyorum. Futbolcularımızın emeğini çalanların bütün sevdikleri gözlerinin önünde ölür umarım. Bu kadar çok beddua ettiğim bir sene hatırlamıyorum. Her maç sonrası beddua etmeye başladım. Kendi sağlığım için artık futbola yeter demek üzereyim.

Bence 1-2 saat son dk olarak kalmalı bu baslik

Cok sert aciklama forumda bile geçiştirdik hemen
yazı ile böyle açıklama türkiyede sert değil - tivitle falan açıklama mı olur...

Erman toroğlu totosuyla bizim prag maçına atıfta bulunuyor - o sırada bağlan abi yayına , almayacak halleri yok "Bayern maçları sonrası böyle mi konuştun ? o gün öyle bugün böyle ..." diye oturtup - "çok biliyorsanız TFF de MHK de görev alın destekleyelim" diyip mevcut TFF yi istifaya davet et...

bak o zaman ne oluyor.

En son Erden Timur savcıları göreve davet ettiğinden beri ne kamera karşısına çıktı bizimkiler ne birşeye itiraz edebildiler
Belliki emir büyük yerden
Ancak taraftar birşey yapabilirse bir kımıldama olabilir
Onun dışında beklentim 0

Eylül’de yapılması gereken açıklamalar bunlar. Bu yapılanlardan sonra çoktan küfürlü ifadelere geçmiş olmamız lazımdı şu anda.

Yumuşak bir açıklama. Satılmışlıktan, şikeden falan bahsetmeliydik.

Cok rezil bir aciklama kusura bakmasinlar. Isim isim sayip ifsa edeceksin. Hukumet eli olmadan bunlarin yapilamayacagini anlatip siyasi baskiyi secim arefesi yerle bir ediceksin. Taraftara ve kamuoyuna hedef gostereceksin. Madem aciklamada ciddisin, TFF tum kurullariyla istifa edene kadar maclara cikmayacaksin. Galatasaray’in gucunu kavramamis ve kullanamayan bir yonetim derhal istifa etsin.

yazı ile böyle açıklama türkiyede sert değil - tivitle falan açıklama mı olur...

Erman toroğlu totosuyla bizim prag maçına atıfta bulunuyor - o sırada bağlan abi yayına , almayacak halleri yok "Bayern maçları sonrası böyle mi konuştun ? o gün öyle bugün böyle ..." diye oturtup - "çok biliyorsanız TFF de MHK de görev alın destekleyelim" diyip mevcut TFF yi istifaya davet et...

bak o zaman ne oluyor.
Ermanin anasını ayri babasini ayri. Kaç tane sex kasedini para karşılığı gidip almis önce onu açıklasın

Kardeşim ne yapalım 1,5 ay sonraki seçimi yarına mı alalım olağanüstü seçim alsan zaten süresi 1 ay.
Tepki verilmesi gereken konu bu benim yazdıklarım değil.
Ayrıca bir zahmet konfor alanınızdan çıkıp ay benim başıma bir olay gelir diye pısırık kalıyorsan orada yönetimden önce kendinde pay bulmak gerekir,
Bana göre yeterli açıklama.
Her sene olan olayların abartılmış halini yaşıyoruz. İşin boku çıktı mı çıktı.
Hakemin de ismini versen olay değişmiyor konununun kaynağındaki kişiler değişiyor sonuç ? Aynı.
Perde arkasında dün emre malok oluyor bugün başkası, perde önünde dün atilla bilmem ne oluyor bugün farklı.

Bataklık bok saçıyor bok, böceği de bitmiyor sineği de seni ısıran sineği vurmaya çalışıyorsun.
Bataklık tff’de değil bu arada. Devasa bir örgüt yapılanması var.

Bu oluşumu kafadan durdurması gereken asli görevi olan bakanlıktır.
Spor bakanlığıdır, Emniyet güçleri yani iç işleri bakanlığıdır, Adalet bakanlığıdır.
Konu artık bu üç bakanlığın ortak noktası olmuş durumda.
Söylediklerine hemfikirim aynı düşünüyorum lakin demek istediğim şu kulübün yaptığı o açıklamayı öyle liseli ergenler gibi tweet atarak yapınca kimse seni ciddiye almaz aksine gülünç duruma düşüyoruz bakın daha oncede söyledim canlı yayınlarda açıklama yapacaksın devletide işin içine katacaksin gereğini yapın 30 milyon taraftarı arkana alarak canlı yayında konuşacaksın pislikleri ve düzeni degistirmese bile enazindan bize karşı yapilacak pislikler için bir tedbir almış olursun ama sen ısrarla şahsi menfaatlerin için susarsan ozaman oyuncuna cezada verirler maçlarda dograrlarda

hiç çekilecek adam değilsin BCT - her konuda kendini ön plana atmakta üstüne yok

Kerem'e "UEFA kupası hayali" temalı sorularının cevabını hepimiz aldık 4-1 le.

boş boş adamlar çıkıp 50 tane yazıp 1 2 tutturunca master - gazeteci oluyor maşallah.

Geri
Üst Alt