Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.373
- 5.344
- 2.478
90+ daki pozisyon net kanitŞike bence vardır ama bu iş benceyle senceyle olmaz. Elimizde gerçek kanıt yoksa öyle atıp tutamayız.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90+ daki pozisyon net kanitŞike bence vardır ama bu iş benceyle senceyle olmaz. Elimizde gerçek kanıt yoksa öyle atıp tutamayız.
hayır bu sezon fenerin rakiplerine ne penaltı verildi nede fenere kırmızıVara gidilip fb aleyhine çalınan bir pozisyon oldu mu ya bu sezon ? Penaltı yada kırmızı verildi mi bunlara hiç vardan ?
Bro biz toplumu yonlendiremeyiz ki. Kimse seni beni sallamaz. Bunun için makamın olması lazım Turkiyede böyle maalesefP.sabahı gidip 300 bin tane şikayet dilekçesini adliyeye ver kardeşim madem bir yerden başlamalı al sana toplumsal hareket.
Çıkart videoları, ekle şike faaliyetleri için araştırma isteği olarak ver dilekçeni.
Siz hayatınızda bir konu hakkında 300 bin dilekçe verildiğini gördünüz mü nasıl bir ses getireceğini biliyor musunuz?
Neyse koltuğa götü yayıp ya bu açıklama ne kadar yetersiz diyelim biz en kolay yapabildiğimiz ve tek yapabileceğimiz şey bu çünkü.
Bu kanıtları yargıdan başka kimse bulamaz. peşlerine bir savcı düşse herşeyi ortaya çıkarır ama olmaz tabiki. Yakalamaz kimse bunlarıŞike bence vardır ama bu iş benceyle senceyle olmaz. Elimizde gerçek kanıt yoksa öyle atıp tutamayız.
Sosyal medyanın gücü var nasıl yönlendiremiyoruz yav.Bro biz toplumu yonlendiremeyiz ki. Kimse seni beni sallamaz. Bunun için makamın olması lazım Turkiyede böyle maalesef
imajlarını yerle bir edecek güç gs kulübünde var da bunun için cesur başkan lazımKOC'un maddi gucune zarar verebilecek bir imkan/proje olsa keske, ama cok zor.
Savcinin da supheyle is yapacagini sanmiyorum. Polis ekipleri veya duyarli vatandaslar kanit getirmeli.Bu kanıtları yargıdan başka kimse bulamaz. peşlerine bir savcı düşse herşeyi ortaya çıkarır ama olmaz tabiki. Yakalamaz kimse bunları
Zor is. Demek istedigim savci ha deyince sorusturma baslatiyorum demez.Kanıtı nasıl bulcan hocam? 2010-11 sezonu bile Mafya görüşmeleri dinlenirken tespit edildi.
-Seni sahada izlemeye davet ediyorumSimdi bu s... TFF VAR kayitlarini VAR'a cagirilan pozisyonlarda aciklamaya basladilar ya, merak ediyorum yarin bu sike pozisyonunu nasil kesip bicip yayinlayacaklar. Bence VAR'daki Erkan Engin denen sereften yoksun kisi hakemi zorladi, bir de eger yanlis degilsek tek acidan gosterdi ve o acidan hicbir sey belli degil. Tum bunlara ragmen Cihan Aydin sana katilmiyorum, bu pozisyon net degil, ele degip degmedigi bile mechul diyip penalti vermeyebilirdi ama o da fb'nin usagi olmayi secti.
Konuyla cok alakasız ama fenerlinin attigi yalan yanlis tweeti bir de 9k kisi favlamış nasıl bi camia yaw bunlar. Bizim fenolardan biri öyle yalan yanlis bilgi paylaşsa 5 dakika tutmazlar twitterda şutlarlar. bunlar bu karaktersiz sahtekarlarin nasıl pesinden gidebiliyor aklim almiyor