Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Vara gidilip fb aleyhine çalınan bir pozisyon oldu mu ya bu sezon ? Penaltı yada kırmızı verildi mi bunlara hiç vardan ?
hayır bu sezon fenerin rakiplerine ne penaltı verildi nede fenere kırmızı
kendileri ise penaltı rekorunu kırdılar ligin bitmesine daha kac hafta varken

P.sabahı gidip 300 bin tane şikayet dilekçesini adliyeye ver kardeşim madem bir yerden başlamalı al sana toplumsal hareket.
Çıkart videoları, ekle şike faaliyetleri için araştırma isteği olarak ver dilekçeni.

Siz hayatınızda bir konu hakkında 300 bin dilekçe verildiğini gördünüz mü nasıl bir ses getireceğini biliyor musunuz?

Neyse koltuğa götü yayıp ya bu açıklama ne kadar yetersiz diyelim biz en kolay yapabildiğimiz ve tek yapabileceğimiz şey bu çünkü.
Bro biz toplumu yonlendiremeyiz ki. Kimse seni beni sallamaz. Bunun için makamın olması lazım Turkiyede böyle maalesef

Şike bence vardır ama bu iş benceyle senceyle olmaz. Elimizde gerçek kanıt yoksa öyle atıp tutamayız.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu kanıtları yargıdan başka kimse bulamaz. peşlerine bir savcı düşse herşeyi ortaya çıkarır ama olmaz tabiki. Yakalamaz kimse bunları

İsim isim, tüm bağlantıları ve icraatlarıyla canlı yayında teşhir etmedikçe hiçbir değişiklik olmayacak. Rezil edeceksin hepsini ve kOÇ'un yaptığı gibi taraftarların önüne atacaksın. Hedef göstereceksin.. BAŞKA ÇARESİ YOK!!!

Bro biz toplumu yonlendiremeyiz ki. Kimse seni beni sallamaz. Bunun için makamın olması lazım Turkiyede böyle maalesef
Sosyal medyanın gücü var nasıl yönlendiremiyoruz yav.
Bu ülkedeki toplumsal baskılardan dolayı atanan kişiler görevden çektiriliyor.
Seçim yolunda sence hükümet kendine zarar verecek eylemlerin devam etmesine göz yumar mı.
Susarsan yumar, susmazsan hop kardeş der.

Sn ben diyerek olayı mikro düzeye düşürmemek lazım. Binlerce fenomen var bu ülkede. Onlarca en üst düzeyde tanıdıkları olan kişiler var. Var da var.
Yönetim kıvılcımı yaktı şimdi nefes aldırmama sırası taraftarda baskı yapacaksın önce tff sonra bir üstüne ve daha üstüne.
Ben ülkedeki tek adam yönetilim şeklini yanlış buluyorum yalan değil ister istemez zarara yol açabilir ancak bu konularda da bu yönetim şekli bu konuyu en kolay şekilde çözer. Kulağına gitmesi yeterli. Öyle şu maçta şu oluyormuş değil.
Bir var hakeminin 4 maçta 10 tane alanen hatlı yönlendirmesi, yönlendirmemesi var.
Bu bir örgüt yapılanması resmen.

Son düzenleme:
Konuyla cok alakasız ama fenerlinin attigi yalan yanlis tweeti bir de 9k kisi favlamış nasıl bi camia yaw bunlar. Bizim fenolardan biri öyle yalan yanlis bilgi paylaşsa 5 dakika tutmazlar twitterda şutlarlar. bunlar bu karaktersiz sahtekarlarin nasıl pesinden gidebiliyor aklim almiyor

Simdi bu s... TFF VAR kayitlarini VAR'a cagirilan pozisyonlarda aciklamaya basladilar ya, merak ediyorum yarin bu sike pozisyonunu nasil kesip bicip yayinlayacaklar. Bence VAR'daki Erkan Engin denen sereften yoksun kisi hakemi zorladi, bir de eger yanlis degilsek tek acidan gosterdi ve o acidan hicbir sey belli degil. Tum bunlara ragmen Cihan Aydin sana katilmiyorum, bu pozisyon net degil, ele degip degmedigi bile mechul diyip penalti vermeyebilirdi ama o da fb'nin usagi olmayi secti.

Edit: Yarin demisim de sinirden ne yazdigimi bilmiyorum. Sali gunu aciklayacaklar sanirim.

Bos bos tweeti bende atarım sizin farkınız ne benden o zaman cıkın konusun artık be

Simdi bu s... TFF VAR kayitlarini VAR'a cagirilan pozisyonlarda aciklamaya basladilar ya, merak ediyorum yarin bu sike pozisyonunu nasil kesip bicip yayinlayacaklar. Bence VAR'daki Erkan Engin denen sereften yoksun kisi hakemi zorladi, bir de eger yanlis degilsek tek acidan gosterdi ve o acidan hicbir sey belli degil. Tum bunlara ragmen Cihan Aydin sana katilmiyorum, bu pozisyon net degil, ele degip degmedigi bile mechul diyip penalti vermeyebilirdi ama o da fb'nin usagi olmayi secti.
-Seni sahada izlemeye davet ediyorum
- Tamam geliyorum
- Gördün mü penaltı oynatiyorum simdi sana
- Evet gördüm veriyorum

Yanarım yanarım şampiyon olurlarsa tarihin en iyi kadrosuydu şöyle böyle uçarak şampiyon olduk diyip 150 yıl konuşacaklar buna yanarım

Konuyla cok alakasız ama fenerlinin attigi yalan yanlis tweeti bir de 9k kisi favlamış nasıl bi camia yaw bunlar. Bizim fenolardan biri öyle yalan yanlis bilgi paylaşsa 5 dakika tutmazlar twitterda şutlarlar. bunlar bu karaktersiz sahtekarlarin nasıl pesinden gidebiliyor aklim almiyor

bu it zaten parali kopek. Bundan bir kac tana daha var space odalarindan cikmiyorlar. Daah trio programi baslamadan adam boyle algilar paylasiyor. O derece serefsiz herifler bunlar. Birde yurtdisinda yasadiklari icin kendilerini dokunulmaz saniyorlar.

Var hakemi kimdir nereli bu adam nerde yaşar? Milyonlarca insanın sinir uçlarıyla oynayıp hiçbir şey olmamış gibi mi davranacak? Maç bitti yarın normal hayatına döndüğünde herhangi G.saray’lı ile karşılaşmayacak mı? Ne kadar güzel maç yönettin diye tebriklerimizi iletmemiz lazım

Geri
Üst Alt