Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Herkes uzatmalarda verilecek penaltıyı bekliyor. Yazık.

Kardeşim böyle boş boş açıklamalar yapmayın. Topla tüm yönetim kurulunu yada olağanüstü genel kurulu acil olarak toplayın yapılacak aksiyonlar neyse gereğini yapın. Bu adamlar ligi satın almış tüm tff bunların emrinde ve bunu gözümüze soka soka her hafta yapıyorlar. Her maç aleyhimize hatalı karar, onların lehine hatalı kararlar, sizce hepsi tesadüf mü oluyor. Geçin bu işleri hepiniz korkuyorsunuz siyasilerden ve koçtan,adam hepinizi esir almış. Bize lazım olan böyle bir yönetim değil, korkusuz olun arkanızda 30 milyon tarafta var gerekeni yapın.

Cikacaksiniz canli canli konusacaksiniz gerekiyorsa tehtit edeceksiniz aynen zamanina ünalin vurdugu gibi masaya vuracaksiniz, bütün secimlerde görusecegiz diyeceksiniz.

Tek twit atmakla olmuyor beyler cikacaksin basinin karsisina catir catir konusacaksin. Itin götüne sokacaksin bu seref yoksunlarini.

E tamam işte örgüt yapılanması vs diyosun bunu çıkıp zamanında Ünal Aysal in sikeci dediği gibi korkmadan söylediği gibi söyleyecek yönetici olmadı mi etkisi hiç olmuyo. Rakibin herseyi çıkıp soyluyo. Karşılığında aliyo bak. Biz neden susuyoruz. Yani sadece istifa et demek bir işe yaramaz ben bunu diyorum. Bu söylemlere gülerler. Elinde bunları zor duruma sokacak guc var. Bunu kullanmayı bilmelisin. Kimseyi sokağa dök demiyorum ama biraz dişini göster. Yoksa daha fazlasını da yapacaklar. Ben Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman bu kadar göstere göstere yapıldığını görmedim duymadım
Ünal Aysal çıkıp açıkladığında hatta takımı maçtan çektiğinde ne oldu? Güzel örnek bu, o gece bile bu konu hakkında yapılanın yanlış olduğu söylenip Aysal yerden yere vuruldu.
Konfor alanından çıkmayıp eleştirmeyi felsefe edinmiş taraftara karşı bende başkan olsam çıkıp bu istenilen hiç bir şeyi yapmam.
Cimer orada, adliye en fazla 10 km yakınlarda.
Taraftar kendi örgütlensin bir zahmet.

Ligde sanki sadece biz ve fener var gibi davranıyor diğer kulübler. Şikeye karşı ses çıkaran tek biziz. En azından Trabzondan açıklama beklerdim.

Şu açıklamaların uzay boşluğuna gidip hiç bir etki etmemesi kulübün itibarını yerle bir ediyor.

Gucun nerdeyse orda kullanirsin.

Yayin ihalesinden cekiliyorum dersen ciddiye alinirsin.

Geri
Üst Alt