Galatasaray Lavezzi İle Görüşüyor İddiası!

Ahh ahhhh

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yalnız olurda gelirse sonunda iyi bir kanat oyuncusu görmüş olacağız

2. Olamazsak biteriz net

Önce 2.olucaz 20 milyon euro cepe girecek sonra 10 transfer yapmamız lazım en önce forvet sonrada sağ-sol kanatlara 1.sınıf oyuncular td=lucescu

Banko kalacak isimler sneıjder,melo,muslera,alex olmalı yabancı olarak bu 4 oyuncudan biri dahi gitse biteriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lavezzi'ye hayır demem.Keşke alabilsek.

Çok çok çok iyi bi stoper almalıyız çoook çook çook iyi bir forvet almalıyız çok çok çok iyi bir kanat almalıyız bruma ile birlik de banko oynamalılar... 3 yeni yabancı muslera melo wes ve telles etti 7 yabancı.. Bruma yine dışarda kalıcak +2 gelirse süper olucak... Ama tabi tüm bunlar 2.olursak olucak yoksa ligi aydınla yiğitle yine ilk 3 de bitiriirz zaten ..

5+0+3 varken iki kanatda yabanci olmaz Bruma varken baska yabanci almazlar.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Melo

D. Costa Sneijder

Bruma Dzeko Lavezzi

arka taraf artik komple türk yapariz :D

bi deneyelim:

-----------onur----------

tarik---semih--ömer---balta/???

her maci 5-3 fln kazaniriz. :D

Olursa şöyle belki olur sola Tarik sağa Veysel olur. Bence ideali.

Muslera

Veysel Ömer Semih Telles

Melo

Sneijder Hakan Ç.

Menez Burak Lavezzi

Bruma'da yedek kulübesinde Joker oyuncu birde defans'a yabancı yada forvet alırsın Melo ile Selçuk değişik bu kadroda Burak-Y.Forvet ile Melo-Selçuk değişikliği olur fakat Sneijder sezon sonunda gidebilir gibi geliyor bana biz devamlı Sneijder üstünden kuruyoruz kadroyu ama Sneijder gidicekse gitmeden alcağımızı alıp sonra yollamak lazım Muslera'ya da 20m € üstü verildiği taktirde yollanıp Onur için bi 7-10m € alınmalı böylece elimiz dahada rahatlıcak fakat transfer sezonu bu kadar rahat geçmicektir diye düşünüyorum özellikle sezon bitip Ağustos geldiğinde elimizde 12 yabancı oyuncu olcağını var sayarsak yabancı kuralı gibi bir durumda varken satıcağımız adamlarda çoğu kulüp son ana kadar beklicektir kesinlikle en ölü fiyattan almaya bakıcaktır.

Muslera ve Sneijder'i yollarsak ilk 6'ya giremeyiz. Zaten takimin en iyi iki oyuncusunu yollarsan Onur bile gelmez Menez filan hep hayal olur. 3 transfer yapilir bir Turk kanat, yabanci forvet ve stoper. Baska transfer olacagini dusunmuyorum.

Muslera ve Sneijder'i yollarsak ilk 6'ya giremeyiz. Zaten takimin en iyi iki oyuncusunu yollarsan Onur bile gelmez Menez filan hep hayal olur. 3 transfer yapilir bir Turk kanat, yabanci forvet ve stoper. Baska transfer olacagini dusunmuyorum.

Zaten o yüzden diyorum ya Sneijder ve Muslera kulüp bulup anlaşmaları sağladığı taktirde basına çıkarmadan olayı direk alıcağını piyasadan alıcaksın sonra direk yollucaksın tabiki gitmesini istemediğim 2 oyuncu bu arada gitsin istiyorum diye değil sadece biraz FM mantığı ile düşünüyorum yani ticari olarak düşünüyorum Muslera belki 3-4 sene daha para eder fakat Sneijder bu sene dünya kupasına gidebilmek için yapabileceği herşeyi yapıyor aynısı Melo içinde geçerli mesela fakat Sneijder önümüzdeki sene aynı performansı verebileceğini sanmıyorum ve onun yerine Hakan Ç. gibi birini görmekte isterim böylece sistemimizde biraz daha rahatlıcaktır Sneijder serbest oynamayı seven ve forvete yakın olmayı seven bir oyuncu her zamanda bu taktikle oynamak olmuyor özellikle avrupada çok riskli Real Madrid bile tek forvet çıkarken maçlara biz 3-5-2 4-4-2 gibi taktiklerle çıkarıyoz avrupa arenasına seneyede değerinin düşüceğini düşünüyorum Sneijder'in.

Zaten o yüzden diyorum ya Sneijder ve Muslera kulüp bulup anlaşmaları sağladığı taktirde basına çıkarmadan olayı direk alıcağını piyasadan alıcaksın sonra direk yollucaksın tabiki gitmesini istemediğim 2 oyuncu bu arada gitsin istiyorum diye değil sadece biraz FM mantığı ile düşünüyorum yani ticari olarak düşünüyorum Muslera belki 3-4 sene daha para eder fakat Sneijder bu sene dünya kupasına gidebilmek için yapabileceği herşeyi yapıyor aynısı Melo içinde geçerli mesela fakat Sneijder önümüzdeki sene aynı performansı verebileceğini sanmıyorum ve onun yerine Hakan Ç. gibi birini görmekte isterim böylece sistemimizde biraz daha rahatlıcaktır Sneijder serbest oynamayı seven ve forvete yakın olmayı seven bir oyuncu her zamanda bu taktikle oynamak olmuyor özellikle avrupada çok riskli Real Madrid bile tek forvet çıkarken maçlara biz 3-5-2 4-4-2 gibi taktiklerle çıkarıyoz avrupa arenasına seneyede değerinin düşüceğini düşünüyorum Sneijder'in.

Asil problem cift forvet oynamamiz Sneijder degil ki. Sneijder'in performansi dusse bile Hakan'a tercih ederim haaa alacagin adamlar Hakan ile oynamaya gelecekse bir sey diyemem. Ek olarak Sneijder ve Muslera'yi transferin son gunu bile satsan getirdigin adamlara ne diyeceksin. Bu durum onlari kizdirmayacak mi? Sneijder Inter'den kuculmeye gidildigi icin ayrildi.

Diyecegim odur ki bizim sansizligimiz basimizdaki T.D'ler. Takima 1 tane forvet alip Burak Drogba ve Umut gonderildiginde cogu sorun cozulecek.

*Hakan Turkiye'ye gelmiyecegini de dile getirdi babasi. Ben olsam o yasta Bende gelmem gerci.

Seneye kadro: Mus Veysel Semih Koray Telles Melo Selcuk T.Kanat Sneijder T.Kanat Forvet olur.

Cok transfer yapilcagina ihtimal vermiyorum. Forvet disinda ki hic bir oyuncuyada +8M bonservis odemez bizimkiler.

Biz kadro planlamasini bu sene basi COK kotu yaptik.

Asil problem cift forvet oynamamiz Sneijder degil ki. Sneijder'in performansi dusse bile Hakan'a tercih ederim haaa alacagin adamlar Hakan ile oynamaya gelecekse bir sey diyemem. Ek olarak Sneijder ve Muslera'yi transferin son gunu bile satsan getirdigin adamlara ne diyeceksin. Bu durum onlari kizdirmayacak mi? Sneijder Inter'den kuculmeye gidildigi icin ayrildi.

Diyecegim odur ki bizim sansizligimiz basimizdaki T.D'ler. Takima 1 tane forvet alip Burak Drogba ve Umut gonderildiginde cogu sorun cozulecek.

*Hakan Turkiye'ye gelmiyecegini de dile getirdi babasi. Ben olsam o yasta Bende gelmem gerci.

Seneye kadro: Mus Veysel Semih Koray Telles Melo Selcuk T.Kanat Sneijder T.Kanat Forvet olur.

Cok transfer yapilcagina ihtimal vermiyorum. Forvet disinda ki hic bir oyuncuyada +8M bonservis odemez bizimkiler.

Biz kadro planlamasini bu sene basi COK kotu yaptik.

Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz fakat Hamburg'un seçeneği olcağını sanmıyorum Hakan'ı vermekte çünkü küme düşüyor ve mali durumlarıda kötü bu yüzden Hakan konusunda kim ne derse desin en fazla parayı veren düdüğü çalar derim ve şu transfer politikası olarak gidip adamlarla haftalarca günlerce flört etme olayınıda bitirmemiz lazım gidip alıp geliceksin transferi uzatıpta karlı çıktığımız bir transfer görmedim daha hep zarar oldu bu sene önceliğimiz bonservisi olmayan üst düzey oyuncular olmalıdır ama bonservisi yok diyede Drogba gibi 5 milyon imza parası verip bonservis maliyeti gibi bir maliyet vermemek lazım 2. politika ise en yüksek paraları türk oyunculara vermeliyiz ben kesinlikle ve kesinlikle Emre Can için bi 10m € gibi bir ücret ile gidip denenmeli diyorum teklif ettiğimiz taktirde leverkusen kabul ederse Bayern Münih'e 7.5m € geri alıp almıcağını sorucaktır büyük olasılıklada şuan geri almayı düşünmücektir Bayern bunun ötesinde Ömer T. hatta Mehmet Ekici bile olabilir bedeli baya bir düştü o paraya en azından Yekta Ceyhun gibi seçeneklere alternatif olur Ceyhun ile yollar ayrılır.

Bruma var diye 1.sınıf kanat almazlarsa şampiyonluk hayal olur yeter artık be 3 senedir kanat yok takımda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişisel fikrim 6+2 gibi bir kısıtlamanın 6 sı bu seviyede 2 si bruma seviyesinde olmalı ama piyasası bukadar fazla olan ve italyada parlayan bir topçuya biz ve juve talipse şansımız çok az chelsea/mourinho faktörünü zaten sıralamaya koymaya bile gerek yok.

muslera-melo-sneijder den biri bile gitmemeli telles alternatifsiz zaten o yüzden kalmalı, geri kalan herkes gidebilir, lavezzi-menez paketi fantezisi süper de 6 oldu bile forvet buraka kaldı ki bence sorun yok, defansta semih-zan-koray 3lüsü ve sabri-salih-veysel sağ bekleri ile saç baş yolarız, kontenjanına senin düp kafa

Geri
Üst Alt