Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
Ahh ahhhh
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo
D. Costa Sneijder
Bruma Dzeko Lavezzi
arka taraf artik komple türk yapariz![]()
bi deneyelim:
-----------onur----------
tarik---semih--ömer---balta/???
her maci 5-3 fln kazaniriz.![]()
Muslera ve Sneijder'i yollarsak ilk 6'ya giremeyiz. Zaten takimin en iyi iki oyuncusunu yollarsan Onur bile gelmez Menez filan hep hayal olur. 3 transfer yapilir bir Turk kanat, yabanci forvet ve stoper. Baska transfer olacagini dusunmuyorum.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Zaten o yüzden diyorum ya Sneijder ve Muslera kulüp bulup anlaşmaları sağladığı taktirde basına çıkarmadan olayı direk alıcağını piyasadan alıcaksın sonra direk yollucaksın tabiki gitmesini istemediğim 2 oyuncu bu arada gitsin istiyorum diye değil sadece biraz FM mantığı ile düşünüyorum yani ticari olarak düşünüyorum Muslera belki 3-4 sene daha para eder fakat Sneijder bu sene dünya kupasına gidebilmek için yapabileceği herşeyi yapıyor aynısı Melo içinde geçerli mesela fakat Sneijder önümüzdeki sene aynı performansı verebileceğini sanmıyorum ve onun yerine Hakan Ç. gibi birini görmekte isterim böylece sistemimizde biraz daha rahatlıcaktır Sneijder serbest oynamayı seven ve forvete yakın olmayı seven bir oyuncu her zamanda bu taktikle oynamak olmuyor özellikle avrupada çok riskli Real Madrid bile tek forvet çıkarken maçlara biz 3-5-2 4-4-2 gibi taktiklerle çıkarıyoz avrupa arenasına seneyede değerinin düşüceğini düşünüyorum Sneijder'in.
Asil problem cift forvet oynamamiz Sneijder degil ki. Sneijder'in performansi dusse bile Hakan'a tercih ederim haaa alacagin adamlar Hakan ile oynamaya gelecekse bir sey diyemem. Ek olarak Sneijder ve Muslera'yi transferin son gunu bile satsan getirdigin adamlara ne diyeceksin. Bu durum onlari kizdirmayacak mi? Sneijder Inter'den kuculmeye gidildigi icin ayrildi.
Diyecegim odur ki bizim sansizligimiz basimizdaki T.D'ler. Takima 1 tane forvet alip Burak Drogba ve Umut gonderildiginde cogu sorun cozulecek.
*Hakan Turkiye'ye gelmiyecegini de dile getirdi babasi. Ben olsam o yasta Bende gelmem gerci.
Seneye kadro: Mus Veysel Semih Koray Telles Melo Selcuk T.Kanat Sneijder T.Kanat Forvet olur.
Cok transfer yapilcagina ihtimal vermiyorum. Forvet disinda ki hic bir oyuncuyada +8M bonservis odemez bizimkiler.
Biz kadro planlamasini bu sene basi COK kotu yaptik.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Bruma var diye 1.sınıf kanat almazlarsa şampiyonluk hayal olur yeter artık be 3 senedir kanat yok takımda
Sent from my iPhone using Tapatalk