Galatasaray, Lemina ile Anlaştı İddiası!

Super haber en son kronik sakat diye forumca afaroz etttiginiz Fernando nun durumu ortada Turk insani olarak cabuk parliyoruz hayati uclarda yasiyoruz Lemina cok degerli oyuncu bu riski almak dogru karar

Gelsin dediginiz Lerma ile Bellegardeyi donunda sallar

orta sahaya dinamizm katan oyunculardandı. hızlı fizikli topa gidiyor. yani iyi oyuncu iş yapar. sakatlık yaşamasın yeter.

Sakatlık olayı çok riskli 20 maç çıkaracak adam bizim işimize yaramaz nekadar iyi olsada

Gecmisi sakatliklarla dolu nasil fatih terimin sucu xd
gecmisi sakatliklarla dolu olabilir. iyi hatırlayın abi adam sürekli oynamaya başladığında milletin kıçını toplucam diye tek başına yardirdi. Herkes hatta çok iyi hatırlıyorum fener maci öncesinde sakatlandiginda burda neden hala oyuncu değiştirmedin göz göre göre adam sakatlandı diye isyan etmisti

gecmisi sakatliklarla dolu olabilir. iyi hatırlayın abi adam sürekli oynamaya başladığında milletin kıçını toplucam diye tek başına yardirdi. Herkes hatta çok iyi hatırlıyorum fener maci öncesinde sakatlandiginda burda neden hala oyuncu değiştirmedin göz göre göre adam sakatlandı diye isyan etmisti
e o zaman bu mantikla topda oynamasin.
ben zaten 90 dk mac oynayamiyan futbolcu istemiyorum

Donk, Lemina, Taylan, Omer + Transfer ortasahaya ligte yeterli olur.

Donk, Lemina, Taylan, Omer + Transfer ortasahaya ligte yeterli olur.
Omer taylan ve 35 lik donk un olduğu orta saha hic bir zaman yeterli olmaz bence. Taylan duz topcu omer desen bos alanda daha top bile süremiyor. bize teknik ve agresif orta saha gerekli. 50 pasla kaleye giden orta saha istemiyoruz artık :)

Geri
Üst Alt