- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.573
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne saçmalıyorsun sen allah aşkına. Sapla samanı karıştırmakta üstümüze yok.Harbiden Fransız lisesi.. Hiçbir zaman Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmemiş tam tersi hep bu camiayı yok etmeyi kendine misyon edinmiştir.. Osmanlı döneminden kalma hain yetirme yuvaları tamamen kapatılmalıdır.. Zamanında bu kurumları araştırırken balkanlardaki bütün ayrılıkçıların Robert Kolejinden çıktığını ispatlı bir şekilde anlatmışlardı.. Çocukluğumdan itibaren liseli güruhtan oldum olası tiksindim... Hiç yanıltmadılar beni..
adam dogru demiş biraz konuyu saptırmış ama galatasaray lisesinin mezunlarının galatasaraya gram faydası varmı hatta galatasarayımızı sömürmekten başka bir işe yaramadılarkiNe saçmalıyorsun sen allah aşkına. Sapla samanı karıştırmakta üstümüze yok.
Atayan ve buna yetkisi olan Galatasaray değil ki. Galatasaray lisesi devlet okulu haliyle bu atamaları da Milli Eğitim bakanlığı yapıyor. İlk atandığında da itiraz edildi ama devlet bir şey yapmadı kafana göre de kovamıyorsun.Niye istifaya davet ediyoruz ki, kovun gitsin.
Gscimbom mobil
Yine boşa konuşacaz ama örnek verelim.. Galatasaray'ı kayyuma devretmeye çalışmalar.. Kulüp şampiyonluğa giderken yönetimi ibra etmeyip kulübü krize sokup viski ile bunları kutlayan , Galatasaray'da halkın Galatasaray'a üyeliğine karşı çıkıp Fenerlileri sırf liseli oldukları için üye yapmalar.. Kendi adamlarını tepeye getirip yaptıkları anlaşmalarla Galatasaray'ı sömürmeyi kendine amaç edinmiş bir güruhtur liseliler.. Fenere yüklü miktarda bağış yapan İnan Kıraçlar ve bu adamı Galatasaray'ın gizli başkanı olarak lanse eden GS başkanları vs... Daha örnek vereyim mi ?Ne saçmalıyorsun sen allah aşkına. Sapla samanı karıştırmakta üstümüze yok.
Atayan ve buna yetkisi olan Galatasaray değil ki. Galatasaray lisesi devlet okulu haliyle bu atamaları da Milli Eğitim bakanlığı yapıyor. İlk atandığında da itiraz edildi ama devlet bir şey yapmadı kafana göre de kovamıyorsun.
Harbiden Fransız lisesi.. Hiçbir zaman Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmemiş tam tersi hep bu camiayı yok etmeyi kendine misyon edinmiştir.. Osmanlı döneminden kalma hain yetirme yuvaları tamamen kapatılmalıdır.. Zamanında bu kurumları araştırırken balkanlardaki bütün ayrılıkçıların Robert Kolejinden çıktığını ispatlı bir şekilde anlatmışlardı.. Çocukluğumdan itibaren liseli güruhtan oldum olası tiksindim... Hiç yanıltmadılar beni..
+ Ferhan Şensoy, Mehmet Ali Birand, Haldun Dormen... saymakla bilmez.... Galatasaray lisesinin önemini anlamak çok zor bir şey değil. İsimlere bakılınca bile anlaşılıyor zaten. İdeolojik körlük yaşıyor arkadaş heralde.Sacma sapan cumleler kurup malum kitlenin kendisini elestiren herkese yapistirdigi ifadeleri kullanmayalim. Bu gidisle Bogazici Odtu ye de sallarsin sen simdi. O okul Reşat Nuri Güntekin, Cahit Sitki Taranci, Cemal Resit Rey, Rasim Oztekin, Candan Ercetin,Erol Gunaydin gibi daha adini sayamadigim yazar ve sanatcilar Ali Sami Yen, Ozhan Canaydin,Vedat Milor gibi beyefendiler yetistirmistir. Kıt bilginle burada atıp tutma.