- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.589
- 3.138
Yapacağınız basit lan. Eminim o liseliler arasında bizim gibi iyi galatasaraylılar vardır.Eğer fenerli bjkli adamları görüp kızmıyorlarsa artık iş işten geçmistir diyeceğim.Almayın lan başka takım taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El kol hareketi çeken,dilini olabildiğince dışarı çıkarıp insanlarla alay eden iki velet hakkında da bu düşüncede misin...saçma sapan haber. tamamen taraftarı karalama üzerine yapılmış hatta. gs taraftarı aptaldır adam yaralayacak kadar da cahildir demek istiyorlar. lisecilerin yaptırdığı bir haber net.
kimse bu cocuklara şu hareketlerinden dolayı zarar vermez. geçiniz.
aklı selim biri yapmaz yani evet aynı düşünüyorum. bu cocukların rengi zaten galatasaray'la örtüşmüyor. bu veletlerin galatasaray'a zarar vermesi olusan bu zarardan mutlu olmaları kadar doğal bişe yok. o el hareketini yapıp ağzını açan sığır ailesinden alamamışsa terbiyeyi yapacak bişe yok su saatten sonra. kafaları calısıyor olabilir ama ahlaklı değilller. bu sekilde mezun veren lisenin allah belasını versin.El kol hareketi çeken,dilini olabildiğince dışarı çıkarıp insanlarla alay eden iki velet hakkında da bu düşüncede misin...
Bu veletler oy vermiş mi Danyal?saçma sapan haber. tamamen taraftarı karalama üzerine yapılmış hatta. gs taraftarı aptaldır adam yaralayacak kadar da cahildir demek istiyorlar. lisecilerin yaptırdığı bir haber net.
kimse bu cocuklara şu hareketlerinden dolayı zarar vermez. geçiniz.
Bu veletler oy vermiş mi Danyal?
eşşeği seven yellenmesine de katlanır!! öyle el kol hareketi çekip artistlik yaparsan sonuçlarına da katlanacaksın!
Galatasaray lisesinde okumuş Galatasaraylı olmayan birisini görürsem çökerim arkadaş bu biline
tebrikler yapılması gereken hareket tam olarak buGalatasaray lisesinde okumuş Galatasaraylı olmayan birisini görürsem çökerim arkadaş bu biline
Şimdi bu liseli destekçisi bana böyle bi mesaj atmış evrim süreci devam eden veledi ben bi yerlerde kıstırsam tokatlasam normal değil mi renkdaş.Lisede okuyan masum çocuklar mı ? o ne demek arkadaş..
Adamların yüzlerindeki biz sizin sahibiniz bakışlarını milyonlar gördü..
O hareketlerin bedelini er geç öderler..