Galatasaray Lisesi Öğrencilerine Yasak Geldi

Yapacağınız basit lan. Eminim o liseliler arasında bizim gibi iyi galatasaraylılar vardır.Eğer fenerli bjkli adamları görüp kızmıyorlarsa artık iş işten geçmistir diyeceğim.Almayın lan başka takım taraftarı

saçma sapan haber. tamamen taraftarı karalama üzerine yapılmış hatta. gs taraftarı aptaldır adam yaralayacak kadar da cahildir demek istiyorlar. lisecilerin yaptırdığı bir haber net.
kimse bu cocuklara şu hareketlerinden dolayı zarar vermez. geçiniz.

Son düzenleme:
Bu geçmişten beri hep böyle olmuştur. Galatasaray tam yükselmeye başladığı zaman, ligde üst üste şampiyonluklar kazanıp Avrupa'da kupa kazanmaya en çok yaklaşığı zamanlarda hep birileri bir şekilde Galatasaray'ı tekrar yerin dibine batırır. Yabancı kuralı tartışılmaya başlanır. Yazılı ve görsel medya Galatasaray hakkında yalan yanlış palavra haberlerle atıp tutar, Fatih Terim ile Başkanın arasını açarlar. Daha bir ton komplo teorisi...

Tek care futbol takiminin liseden ayrilmasi veya uyeligi sinirsiz yapmak

eşşeği seven yellenmesine de katlanır!! öyle el kol hareketi çekip artistlik yaparsan sonuçlarına da katlanacaksın!

saçma sapan haber. tamamen taraftarı karalama üzerine yapılmış hatta. gs taraftarı aptaldır adam yaralayacak kadar da cahildir demek istiyorlar. lisecilerin yaptırdığı bir haber net.
El kol hareketi çeken,dilini olabildiğince dışarı çıkarıp insanlarla alay eden iki velet hakkında da bu düşüncede misin...

El kol hareketi çeken,dilini olabildiğince dışarı çıkarıp insanlarla alay eden iki velet hakkında da bu düşüncede misin...
aklı selim biri yapmaz yani evet aynı düşünüyorum. bu cocukların rengi zaten galatasaray'la örtüşmüyor. bu veletlerin galatasaray'a zarar vermesi olusan bu zarardan mutlu olmaları kadar doğal bişe yok. o el hareketini yapıp ağzını açan sığır ailesinden alamamışsa terbiyeyi yapacak bişe yok su saatten sonra. kafaları calısıyor olabilir ama ahlaklı değilller. bu sekilde mezun veren lisenin allah belasını versin.

Bu veletler oy vermiş mi Danyal?

Bu lisenin galatasaray düşmanlıgını anlıyamıyorum.

Galatasaray taraftarı olarak Galatasaray'ın kaderini bu liselilere bırakırsak eğer anamızın sütü bize haram olsun !

Lisede okuyan masum çocuklar mı ? o ne demek arkadaş..

Adamların yüzlerindeki biz sizin sahibiniz bakışlarını milyonlar gördü..

O hareketlerin bedelini er geç öderler..

Ciao Bella muzigi esliginde liseye GSCimbom bayragi dikilmesi icab eder.

Lisede okuyan masum çocuklar mı ? o ne demek arkadaş..

Adamların yüzlerindeki biz sizin sahibiniz bakışlarını milyonlar gördü..

O hareketlerin bedelini er geç öderler..
Şimdi bu liseli destekçisi bana böyle bi mesaj atmış evrim süreci devam eden veledi ben bi yerlerde kıstırsam tokatlasam normal değil mi renkdaş.
2c7a5a11677e0edabd58afb97ff86cc6.jpg

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt