Galatasaray Lisesi Öğrencilerine Yasak Geldi

Madem taraftarın söz hakkı yok o zaman stada gitmeyin, Arena'yı doldurmayın. Deplasmanlarda takımı yalnız bırakın. Gs Store'dan alışveriş yapmayın. Madem kulüp onların, oyunu onların istedikleri gibi oynayalım.

galatasarayın liselilere ait olduğunu kabul mu etsek yavaştan
ne dersiniz

Şaka bir yana, bu son yaşanan olaydan sonra taraftar olarak aidiyet duygumda azalma hissetim. Galatasaray'a olan sevgim baki ancak taraftar olarak bir şeyler yapamazsak, tepkimizi ortaya koyamazsak eğer eskisi kadar takip edeceğimi sanmıyorum. Ve eminim pek çok kişi de bu dışlanmışlık hissiyle takımı boykot edebilir.

Şimdi bu liseli destekçisi bana böyle bi mesaj atmış evrim süreci devam eden veledi ben bi yerlerde kıstırsam tokatlasam normal değil mi renkdaş.
2c7a5a11677e0edabd58afb97ff86cc6.jpg

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle cevap vermiş kişiyi ciddiye almamak gerekir diyeceğim de bu liseciler denilen bir çok kişi aynı düşünceyi paylaşıyor maalesef.

Günümüzde Halka açılmış spor kulübü/şirket yapısını neresine sokalım ?

Bide lisede okumamış ve sonra üye olmuş insanları ne yapacağız?

Kendilerini farklı sanan bir güruhun ülkemin eğitim yapısına paralel bir eğitim anlayışına sahip olduğunu görmek galatasarayın geleceği için daha tehlikeli. Bu kesimin duyguları yok çünkü klüp için çok tehlikeli bi durum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka bir yana, bu son yaşanan olaydan sonra taraftar olarak aidiyet duygumda azalma hissetim. Galatasaray'a olan sevgim baki ancak taraftar olarak bir şeyler yapamazsak, tepkimizi ortaya koyamazsak eğer eskisi kadar takip edeceğimi sanmıyorum. Ve eminim pek çok kişi de bu dışlanmışlık hissiyle takımı boykot edebilir.
ben kopalı çok oldu yaw hatalı gol yiyince musleraya instagram üzerinden ölüm tehditleri ve forum var sadece galatasaray ile ilgili

aristokrat yuvası koca mektebi sultaninin halini içler acısı buluyorum, aristokratizmin kalbi mektebi sultani çapulcu yuvası olmuş

liseden çok lisenin içerdiği insan topluluğu problem. lisemizi ihya etmemiz gerekmektedir

Görende MIT mezunu sanacaklar. Memlekete 1 kuruş faydası olmamış, ilk fırsatta malta vatandaşlığına geçecek tiplerden bahsediyorsunuz.
Millete tepeden bakmaya çalışan ezikleride dikkate almayın çünkü çoğunun ciğeri beş para etmez insanlar. 3 As üye tanıdığım var, divan kurulu başkan yardımcısıda akrabam ancak bir kere bile kulübe üye olmayı düşünmedim. Kulübe çoğunluklan Galatasaray için değil iş odaklı üye olanların çoğunlukta olduğunu görürsünüz. Pilav günlerinden, leventteki gs derneğinde maç seyretmeye, lisede yapılmış başkanlık seçimlerinede katıldım. Çoğunluk züppelerden, fosillerden, azda olsa adam gibi adamlardan oluşmuş bir topluluk. Sizler canınızı hiç sıkmayın.

Başlık tam bir Türkiye simülasyonu. O dönem Mustafa Cengiz için bu çocukları yerin dibine sokanlar bugün Mustafa Cengiz'i yerin dibine sokuyor. Zaman çocukları haklı çıkardı.

Geri
Üst Alt