Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
Madem taraftarın söz hakkı yok o zaman stada gitmeyin, Arena'yı doldurmayın. Deplasmanlarda takımı yalnız bırakın. Gs Store'dan alışveriş yapmayın. Madem kulüp onların, oyunu onların istedikleri gibi oynayalım.
beni yaz rtasGS lisesi kapısı onunde kiziderili tedbil-i kostumuyle muzik yaparmis gibi pusu kuralim liseli cocuklara
kac kisi gelir
YazalimGS lisesi kapısı onunde kiziderili tedbil-i kostumuyle muzik yaparmis gibi pusu kuralim liseli cocuklara
kac kisi gelir
galatasarayın liselilere ait olduğunu kabul mu etsek yavaştan
ne dersiniz
GS lisesi kapısı onunde kiziderili tedbil-i kostumuyle muzik yaparmis gibi pusu kuralim liseli cocuklara
kac kisi gelir
GS lisesi kapısı onunde kiziderili tedbil-i kostumuyle muzik yaparmis gibi pusu kuralim liseli cocuklara
kac kisi gelir
Böyle cevap vermiş kişiyi ciddiye almamak gerekir diyeceğim de bu liseciler denilen bir çok kişi aynı düşünceyi paylaşıyor maalesef.Şimdi bu liseli destekçisi bana böyle bi mesaj atmış evrim süreci devam eden veledi ben bi yerlerde kıstırsam tokatlasam normal değil mi renkdaş.![]()
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben kopalı çok oldu yaw hatalı gol yiyince musleraya instagram üzerinden ölüm tehditleri ve forum var sadece galatasaray ile ilgiliŞaka bir yana, bu son yaşanan olaydan sonra taraftar olarak aidiyet duygumda azalma hissetim. Galatasaray'a olan sevgim baki ancak taraftar olarak bir şeyler yapamazsak, tepkimizi ortaya koyamazsak eğer eskisi kadar takip edeceğimi sanmıyorum. Ve eminim pek çok kişi de bu dışlanmışlık hissiyle takımı boykot edebilir.
Bu şey değil mi; akp ilk dönem çok iyiydi.Kafa ütüleme Mahir!O dönem Mustafa Cengiz'i savunmak gayet doğal bir durumdu.