Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

Çok kötü oynadık.Jawai berbat.Umarım hazırlık kampında kendisini toparlar.Zaten toplam 10-15 dk oynayacaktır çok iyi katkı vermesi lazım.Ancak ne hucumda he savunma hiç bir şey yapamadı

Saat 5'te Panathinaikos maçımız varmış, heralde dün olduğu gibi Youtube üzerinden canlı yayınlanır..

obez centeri niye tuttuk biz
wcde de cok kötüydü

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ulan Furkan neden bukadar korkuyorsun pota altinda eline top düstügünde ? Önünde rakip olursa ne olur, git agresif bir sekilde saldir potaya.

Pana bu sezon 21 yaş altı oyuncular ile oynuyor resmen.

Bizim ise pota altından bulduğumuz sayı yok doğru düzgün.

Vuyukas sadece asist pasları atıyor. Furkan potaya gitmeye çekiniyor, Jawai'nin ise açtığımdan beri adım attığını bile görmedim daha.

Vougioukas hücumda fena değil orta mesafe şutları da gayet iyi ama defans kısmında pota altında yıldırıcı bir uzunumuz yok maalesef, Furkan ve Kerem de yetersiz kalıyor bu anlamda. Jawai'den hiç bahsetmiyorum bile etkisiz elamanı oynuyor resmen.

Kısalarımıza ise nazar değmesin özellikle Pocius hem atletizmi ile hücumda ve defansta çok katkı sağlayacak hem de şutlarıyla çok can yakacak..Maşallah diyelim.

Bir tane düzgün centerla çok iyi bir takım olabilecekken her zamanki gibi o hamleyi yapamadık.

Smith beklediğimden iyi çıktı. Umarım resmi maçlarda da üzerine koyarak devam eder.

Pocius zaten harika. Arador, ve Micov'dan daha iyisini bekliyorum.

Oyuncular birbirine alışsın, koç kimyayı oturtsun müthiş bir takım olacağız. Bir de pota altını karartacak sert bir uzun alabilirsek F4 yakın, meşaleyi yakın!

Geri
Üst Alt