Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

Izledim maci. Gayet iyiydik bugün. Bu takim birbirine alistikca cok can yakar. Ama uzun konusunda hata yaptik kesinlikle.

Cok daha iyisini almaliydik. Jawai ölmüs, Vouyoukas da eh iste. Öyle ahim sahim biri degil.

Zamanla çok iyi olacağız :)

Pana maçında pivot bölgesinde Jawai ve Vogioukas'ın oynadığı dakikalar toplamı 27 ediyor. Furkan mı oynadı geri kalan 13 dakikada 5 numarada?
Eğer o oynadıysa 5 dk kadar da 4 numarada oynamış.

Her türlü pota altımız yetersiz kalacak oyunun belli bölümlerinde.

Uzun konusunda tek suç yönetimin bütçe uygulamasında daha fazla bütçe verilseydi umarım daha kaliteli uzunlar alınırdı-Raduljvs

Jawai katkı vermeye başlasın çok yönlü bir takım oluruz.Umarım sakatlığın etkisini kısa sürede atar.

Raduljica gelseydi daha net bi takım olurduk kisalar iyi suan potalti riskli bolge.Jawainin form bulmasi baya bulacak gibi tabi bulursa cok ekstra katki alabiliriz top16 donemi Vou ise hucumda iyi bitirici,savunmasi vasat ,ribaundlarda ise kotu ..Furkana baya is dusecek kendini gelistirmesi lazim onunda.Ayni sekilde Kerem diri kalmali maclarda bircok mac uzun sureler alabilir bunu kaldircak mi gorecez.

Pocious,Micov,Smith iyi katki verceklerini gosterdi ,biraz Aradori soru isareti birakti ben de.Sanki bu seviye icin bi tik asagida oyunu yeterince hizli degil ayaklari.Ismi heyecan vermisti umarim hazirlik donemi sikintisidir gercek kimligini bulur.

Jawai girince 20'ye geldi fark. :dispirited:

2 tane vasat pivot (Vou-Jawai) yerine 1 tane adam akıllı bir pivot alsaydık daha iyi olacaktı. Vou kötü Jawai ondan da kötü. Tamam belki sakatlıktan yeni çıktı ok ama ne diye koca sezon için ona güvenirsin ki ?

Nolan Smith'in organizasyon bilgisi 0. 15 dakikada 10 şut atmış. Freni patlayan kamyon gibi.

Arroyo eskisi gibi sorumluluk almıyor. Bu maçta da yalnızca 6 şutu var ve bu 6 şutun sadece 1'i 2 sayılık atış.

Pocius baya enerji veriyor takıma ama şut ritmi çok düşük takip ettiğim maçlarda. Şut ritmini düzeltirse çok daha iyi olacak.

Micov'u şut kullansın diye aldık şut kullanmıyor. Normalde şutu üst düzey bir oyuncu bugün maçta 2 şut kullanmış 1'i isabetli.

Aradori de aynı şekilde. Saf şutör normalde ama pek şutunu kullanmıyor.

Erceg son maçlarda toparladı kendini ama savunması yine s.o.s veriyor. Savunmasını biraz daha sertleştirirse çok daha iyi olacak.

Furkan da oynadığı süre içinde iyi oynuyor ama serbest atışları sıkıntılı onun da. Bugün 2/6 atmış serbest atış çizgisinden.

Jawai ve Vou'yu yazmıyorum onlar zaten ayrı bir fiyasko.

Maçın sonucu da : Anadolu Efes 73 - Galatasaray LH 56

Son düzenleme:
hazırlık maçında efese 73-56 kaybettik..pocius 15 ,erceg 12 sayı attı..işin kötüsü javai ,vuyukas tan toplam 7 sayı 4 ribaunt katkı almışız...bize iyi bi uzun şart...ayrıca yaptığımız top kaybı 17 ...yolumuz bu sene çok zor...

Ergin Hocam bayram kutlarken bile göğe bakıyo

Benim hatırladığım 2 olayda başını eğiyor; birincisi mola aldığı zaman, ikincisi rakip koç diskalifiye edildiği zaman :)

Bari siz kötü olmayın da zevkle takip edelim maçları.

Maci kopariyoruz yavas yavas. Antep´in kocu da Zdovc´mus. Onlar da is yapar o zaman bu sene. Saglam koctur.

Maci kopariyoruz yavas yavas. Antep´in kocu da Zdovc´mus. Onlar da is yapar o zaman bu sene. Saglam koctur.

Calloway'i de aldılar. Play-off'u zorlarlar. Ben bugün daha zor maç olur diye düşünüyodum ama Nolan Smith düne nazaran çok çok iyi oynayınca 10 sayılık farka ulaştık.

Smith napiyor? Hiç gözüm tutmadı o elemani.

Hoca Jawai'den ne alsam kardır gözüyle bakıyor demek ki.Maliyeti de çok düşük zaten.

Vou'nun da aşağı yukarı ne vereceği belli zaten.Onu görme ihtiyacı hissetmiyor herhalde.

Geri
Üst Alt