Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

Şu asisti gordon yapamazdı ama Nolan yapıyor ..

Iyi bari kazandik. Ama bu takim hic hazir degil.

Nolan Smith gibi bir guardın kontrolünde olan maçlar böyle olur malesef. 20 sayı 10 rebound 4 asist yaptığı maçı verebilirdi de.

Nolan Smith gibi bir guardın kontrolünde olan maçlar böyle olur malesef. 20 sayı 10 rebound 4 asist yaptığı maçı verebilirdi de.
Lider Nolan değil Arroyo olacak. Sadece Nolan'ın liderliğinde nasıl oynanacağını izledi hoca. Hem Arroyo da antrenmanda sakatlanmış heralde. Yarınki maçta oynar.

Bu takıma bir ndong süper olurdu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bire birdeki kıvraklığı, potaya gidişi ve savunma katkısıyla Nolan, Arroyo'nun yanına olabilecek en iyi isimlerden biri fakat Galatasaray'da onun kontrolüne emanet edilecek mac cok zor gecer. Zaten tarz itibariyle topun kıymetini bilen bir oyuncu değil ki direksiyona gectiği zaman bugün olduğu gibi takıma yansır bu. Yinede burada Cibona'da ki kadar kafasının dikine gidebileceğini sanmıyorum Ataman-Arroyo varken.

Hazirlik döneminden itibaren uzunlar 3 sayidan fazla katki vermiyor. Aralarinda Furkan en iyisiyse, orda bi problem vardir acikcasi.

Hazir olmalari icin ne kadar bekleyecegiz acaba? Ayrica ben su anda Vouyoukas´in daha dogru tercih olacagini düsünüyorum.

O da öyle aman aman katki yapmaz da, Jawai´den iyidir herhalde.

Geri
Üst Alt