Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

farkı gene 4 sayıya indirdiler..her maç aynı senaryo..farkı açıyoruz ama maçın sonuna denk girmeyi başarıyoruz...

Ergin hoca mola falan niye almiyorsun ya

cingıl bels

Son düzenleme:
Her maç aynı şekilde rakibi ortak etmekte üstümüze yok.hiç mi konuşulmuyo bunlar idmanlarda toplantılarda falan merak ediyorum.Ergin hocanın en büyük zaafı da takımın 3.periyotlarda rezalete yakın oyununa seyirci kalması ve kritik yerlerde almadığı mola ve çok geç aldığı molalar.sıkılıyo insan sürekli aynı şekilde maçın buralara gelmesinden.yeter yahu.savunmamız yine yerlerde sürünüyo.pota altından sayı üretecek savunma sertliği getirecek oyuncu almayı ne zaman akıl edecez çok merak ediyorum.ah ndong ah.çok arıyoruz valla yıllar sonra bulup çok çabuk kaybettik kendisini.

Ergin Hoca Jawai' den vazgeçmiş gibi. Onu geçtim Aradori bile dogru dürüst süre almiyor. Hoca mesaj mi veriyor?

Kısa savunması ve 5 numara zaafımız aynen devam ediyor. Tabi zamanla veya çalışarak bitmeyecek sorunlar, transfer lazım, para yok bilmiyorum nasıl olacak.

arkadaslar pocious neden oynamıyor sakatlıgı falan mı var birde nikolovun türk lisansı cıkmadı mı oynaması ıcın nola smıthın yerıne o dusunelemez mı

Ender ve Kerem kadro dışı bırakılmış deniyor?

Şimdi Tv'de söylediler. Para mevzusu yüzünden.

Off of.Şu para olayını bi çözemediler yahu, bahsedilen miktarlar da en fazla 1 2 milyon dolar civarıdır, bütün bütçe zaten 10 11 milyon dolar.

Belki de yabancılara ödeme yapıldı, bizimkiler buna isyan etti, bu da olabilir.

2 aylik maaş için kulübü icraya vermişler. Alacağını istemek hakkı da sözde biri takım kaptanı öteki büyük Galatasaray taraftarıydı. Gemiyi ilk terkeden bu fareler oldu yazık.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

branş branş değil dingonun ahırı,her ay sorun mu çıkar bi takımda.

Abi bizde sürekli oyuncular suçlu oluyor, bu ilk değil ki Whalen kaçtı, Zellous kaçtı, Marko gitti. Önce şubedekiler işini yapsın, sonra oyunculara gelelim.

Neyse yanlıştır umarım, sezon iptal yoksa.

Geri
Üst Alt