- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
2 haftadır internet hızım düşük olduğu için telefondayım genelde. Arkadaşlar da unutmuş.Murhani uyarmaktan bıktım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 haftadır internet hızım düşük olduğu için telefondayım genelde. Arkadaşlar da unutmuş.Murhani uyarmaktan bıktım![]()
Canın sağolsun murhancım peşindeyiz.2 haftadır internet hızım düşük olduğu için telefondayım genelde. Arkadaşlar da unutmuş.
BİLGİ | #Galatasaray Liv Hospital'da kadro dışı bırakılan Aleks #Maric affedildi ve bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
Bu adamın sözleşmesi hani bitiyordu![]()
ataman da biliyor baska transfer hakkimizin kalmadigini bu sezon icin. elimiz mahkum artik maric'e, eski performansinin %70 ini bulsa yeterBİLGİ | #Galatasaray Liv Hospital'da kadro dışı bırakılan Aleks #Maric affedildi ve bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
Bu adamın sözleşmesi hani bitiyordu![]()
Efesle oynayalim yari finali öyle elenelim. Bu sene halimiz harap zaten. İpekçide yenilmesini istemiyorum bu fener soysuzlarina. FinaLE efes ve fener giderse biz yine Eurolige gideriz.Yalnız Arroyo o kalan parayı alır hatta faiziyle filan, eğer ödemeleri yapacaklarsa oynasın. Zaten bizim bu sene göreceğimiz en yüksek yer yarı final olur. Ancak fb-efes yarı finalde eşleşirse bir şeyler olup finale kalırız yoksa çok ama çok zor.
Patric Young: Her sabah 4'te Ezan sesinden önce uyanmak zorunda mıyım?
Medya Çevirisi: Her sabah 4'te Ezan sesiyle uyanmak zorunda mıyım?
Bizim taraftar niye gaza geliyor. Hesabi kapamiş. Seneye durmaz burda. Geçmiş olsun.