Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

zaten neyin ne olduğunu anlamakta güçlük çeken mollalar yüzünden ülke bu halde

Sen olsan durur musun, sözde Galatasaraylı birkaç dangoz adama saçma sapan şeyler söylüyor, yazıyor. Bu sosyal medya işi çığırından çıkarıyor. Karşısındaki adamı görse kaçacak yer arar ama twitle adamlara saydırıyorlar.

bu cümleyi cerceveleyip, duvara asmak lazim.

Tek kelimeyle yazık. Bir yazık da bize. Galatasaraylılar olarak oyuncumuza gereken desteği veremiyoruz. Kuşlardan önce biz sallamışız adama. Galatasaray kulübü de bu hesapları kapattıramıyorsa gözümde hiçbir değeri kalmamıştır. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Doğru olmayan bir tweet yüzünden adamın kariyeri bitebilirdi belki hayatını bile kaybedebilirdi.

GSTV ‏@GSTV 4 dk.4 dakika önce
Patric Young az sonra canlı yayında açıklamalarda bulunacak.

@yunusaydincom bu azizenin köpeğide iftira attı sonra twiti sildi ..twitterı olanlar tepki göstersin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok isterdim bi basketbol seyircimiz de olsa :(

Gün olur da İstanbul'da yaşarsam kesinlikle bu taraftar organizasyonlarında aktif olacam.

Alışkanlık haline geldiği gibi şubede ödeme sorunu varmış. Oyuncular ihtarname çekmiş kulübe, sezon bitsin artık be. Play off filan umrumda değil artık.

FLAŞ | Ergin Ataman'ın ceza idmanından sonra yabancı oyuncular kulübe ihtarname çekti.
Eğer 2 gün içerisinde ödeme yapılmazsa Erceg Micov ve Pocius gibi oyuncular takımdan ayrılacaklar hatta anlaştıkları iddia edildi (EyüpY.)
YETER ULAN!

Şubede sorun çıkma süresi 15-20 gün civarı. Şimdi mesela bu atlatılırsa ki bu sefer zor zannediyorum, bir 15 gün sonra falan başka bir şey çıkacak.

Bunlarin amaçlari Eurolige gitmeyelim. Bütçe düşsün diye düşünüyorlar. Bildigin ihanet ediyorlar.

Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat zihinli insanlar geleceğine basketbola amatör branş olarak bakmayan Adnan Öztürk gelmeli.

#ÇareÖztürk #evet #abi

Adnan Öztürk gelse branş toptan kapatılır.
Kelsey Bone'un da takımdan tekrar ayrıldığı söyleniyor şuan.

Adnan Öztürk defalarca açıkladı. Şubelerde küçülme olmayacak aksine büyüme olacak diye. Sadece voleybol şubesinde takımlarımızın yerli oyuncularla oynayacak (eğer seçilirse)

Ünal Aysal gelirse, sezon başı tonlarca adam alınır sezon ortası bırakır. Takım sahipsiz kalır.
Duygun Yarsuvat zihniyetinde bir adam gelirse bütün yükü futbola verir. Basketbol şubesi unutulur.

Adnan Öztürk defalarca açıkladı. Şubelerde küçülme olmayacak aksine büyüme olacak diye. Sadece voleybol şubesinde takımlarımızın yerli oyuncularla oynayacak (eğer seçilirse)

Ünal Aysal gelirse, sezon başı tonlarca adam alınır sezon ortası bırakır. Takım sahipsiz kalır.
Duygun Yarsuvat zihniyetinde bir adam gelirse bütün yükü futbola verir. Basketbol şubesi unutulur.

Adnan Öztürk yabancı oyuncu oynatmak istemediğini söyledi. Bu yüzden tesis yapıyoruz biz gibilerinden laflar etti. Ben hiç güvenmiyorum ona ve istemiyorum. Duygun Yarsuvat gibilerini zaten istemem. Ünal Aysal yine en iyisi gibi görünüyor.

Yakın zamanda kimin döneminde şampiyon olduysak o gelsin.

Adnan Öztürk yabancı oyuncu oynatmak istemediğini söyledi. Bu yüzden tesis yapıyoruz biz gibilerinden laflar etti. Ben hiç güvenmiyorum ona ve istemiyorum. Duygun Yarsuvat gibilerini zaten istemem. Ünal Aysal yine en iyisi gibi görünüyor.

Yabancı oyuncuyu diğer amatör şubeler için söyledi. Basketbolu amatör şube olarak görmüyor. Futbol gibi pro bir şube yani. Adnan Öztürk bence baya bir desteği aldı. Proje ve vizyon bakımından Ünal Aysal'dan aşağı kalır bir yanı yok. Ben 2010'da Adnan Polat ile çekişirken de desteklemiştim. O zaman seçilse eminim o 8. olduğumuz sezonları görmezdik. 1-2 sene öncesinden kurumsallaşmaya başlardık.

Turgay gittikten sonra Nikolov işinin hallolması da ilginç oldu. Bu sene yabancı, seneyede yerli olarak oynayacak Nikolov. (Nihayet)

Oyuncularımız ve eşleri akşam yemeğinde birlikteler.

CD3j0y3WAAAeACZ.jpg

Geri
Üst Alt