Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
zaten neyin ne olduğunu anlamakta güçlük çeken mollalar yüzünden ülke bu halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen olsan durur musun, sözde Galatasaraylı birkaç dangoz adama saçma sapan şeyler söylüyor, yazıyor. Bu sosyal medya işi çığırından çıkarıyor. Karşısındaki adamı görse kaçacak yer arar ama twitle adamlara saydırıyorlar.
Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat zihinli insanlar geleceğine basketbola amatör branş olarak bakmayan Adnan Öztürk gelmeli.
#ÇareÖztürk #evet #abi
Adnan Öztürk gelse branş toptan kapatılır.
Kelsey Bone'un da takımdan tekrar ayrıldığı söyleniyor şuan.
Adnan Öztürk defalarca açıkladı. Şubelerde küçülme olmayacak aksine büyüme olacak diye. Sadece voleybol şubesinde takımlarımızın yerli oyuncularla oynayacak (eğer seçilirse)
Ünal Aysal gelirse, sezon başı tonlarca adam alınır sezon ortası bırakır. Takım sahipsiz kalır.
Duygun Yarsuvat zihniyetinde bir adam gelirse bütün yükü futbola verir. Basketbol şubesi unutulur.
Adnan Öztürk yabancı oyuncu oynatmak istemediğini söyledi. Bu yüzden tesis yapıyoruz biz gibilerinden laflar etti. Ben hiç güvenmiyorum ona ve istemiyorum. Duygun Yarsuvat gibilerini zaten istemem. Ünal Aysal yine en iyisi gibi görünüyor.