Galatasaray, Luyindama'nın Sözleşmesini Uzatıyor

Şimdiye uzatılmaması bile sıkıntı, sonuçta ciddi bonservisle alınmış bir adam ve bedava gitmesi riske edilemez
umarım bir yerlerle imza parası vs şeklinde anlaşmamıştır, yoksa uzatmıyorum deyip elini kolunu sallaya sallaya gidebilir sene sonunda

Doğru karar.

Ya bu transfer döneminde satılmalıydı ya da böyle olduğu gibi kontratı uzatılmalıydı.

Abi adam geldiği sene epey sağlam oynuyordu. Sakatlık falan etki etti evet ama bence psikolojik olarak da kendine güvenini yitirmiş olabilir. Üzerinde durulursa, tekrar toparlayıp üst seviye bir performans vereceğini düşünüyorum. Öyle boş adam değil. Oynayınca oynuyor adam.

Bencede uzatılması gerekiyordu. Marcao olayından bağımsız. Adama yatırım yaptık çok ilan edemeyiz

Defalarca bunu söyledim
Çapraz bağı sakatlığından sönmesi 2 seneyi bulabilir adam bizden kaçıp başka yerde kendini bulacak sözleşme uzatsak bize ne maliyeti olacak hala süper ligin en güçlü stoperi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ama kalacaksa da hocamız kenardan çocuk azarlar gibi her hareketinde buna bağırıp çağırmasın başka topçulara sesi dahi çıkmazken.

Az biraz top oynayanlar bilir saha kenarından biri sana habire bağırıp durursa bu seni çok kötü etkiler.

Abi adam geldiği sene epey sağlam oynuyordu. Sakatlık falan etki etti evet ama bence psikolojik olarak da kendine güvenini yitirmiş olabilir. Üzerinde durulursa, tekrar toparlayıp üst seviye bir performans vereceğini düşünüyorum. Öyle boş adam değil. Oynayınca oynuyor adam.
Orasi oyle ama toplama oynama konusu sakatliktan bagimsiz. Cok cok fazla calismasi gerekiyor. Bu yuzden iste modern stoper goruntusune yaklasamiyor. Yoksa, atletik ozelliklerine ve gucune (sakatlik oncesi) diyecek birsey yok. Bir de top uzaklastirmalarini gidiyor ne yapip edip rakibin olgudu yere ve yay uzerine yapiyor. Bunlar cok buyuk eksikler ve bunu kendi duzeltecek. Sakatlik ile bunu aciklayamayiz diye dusunuyorum.

Marcao olayından sonra kendine güveni geldi bence. Bir futbolcunun maç sırasında oyun stilinin 360 derece değişmesi çok zordur. Giresun maçında bi ilk yarıyı izleyin bi de marcao olayından sonra ikinci yarıyı izleyin bambaşka iki futbolcu görürsünüz ve tandemins solunda sağ ayakla oynamasına rağmen gayet güzel oynadı her topa kafasını vücudunu soktu. Marcaonun üst düzey futbolu ozgüvenini kiriyordu bence.

Marcao olayından sonra kendine güveni geldi bence. Bir futbolcunun maç sırasında oyun stilinin 360 derece değişmesi çok zordur. Giresun maçında bi ilk yarıyı izleyin bi de marcao olayından sonra ikinci yarıyı izleyin bambaşka iki futbolcu görürsünüz ve tandemins solunda sağ ayakla oynamasına rağmen gayet güzel oynadı her topa kafasını vücudunu soktu. Marcaonun üst düzey futbolu ozgüvenini kiriyordu bence.
360 derece değişemez zaten.

İkinci yarı iyi gözükmesinin sebebi oyunu geride kabul etmemiz. Ligde ondan daha iyi kesici yok, tırnağı olamaz diğerleri top kesmede.

Oynamaya çalıştığımız oyuna Luyindama uymuyor, ilk geldiğinde böyle oynamıyorduk.

Ligin en riskli oynayan takımıyız, defansı orta sahada kurup geçiş hücumlarını savunamıyorız bunu Gedson iyi yapıyordu o olmayınca her şey stoperlerin kucağına düşüyor ve 50 kere top kesseler 51. gol oluyor ve bok atıyoruz.

Luyindama zaten her şeyin suçlusu takımda, ben sıkıldım bu durumdan, umarım ayrılır da başka bir takımda kendisini bulur.

kolayca harcanacak bir oyuncu değil.. bazı hataları var ama bunda bizim orta sahanın direncinin zayıf olması da önemli rol oynuyor. terim ortasaha güvenliğini önemsemeyen bir hoca ve rakip kolayca stoperlerle karşı karşıya kalıyor.

Keramettin Admir de buna değinmişti ams dikkat edersen geri kabul ettiğimiz maç anlarında kademe sorunu olmadığı için luyindama daha iyi performans gösteriyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt