- 4 Ağustos 2009
- 83.836
- 62.523
- 5.093
150 milyon tlye anca satariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Sami Yen Spor Komplexi SOCAR StadiSocar olur, olmaz bilmiyorum. Socar'ın Turkiyede dev yatırımları oldugunu biliyoruz. Son olarak Star Rafineri gecenlerde açıldı. Hatta Turkiye ye en çok yatırım yapan yabancı firma imiş Socar. Azerbeycan da da çok geniş bir Galatasaray taraftar gurubu var. Hatta bu forumda yazan Azeri arkadaslar bile vardı. Turkiye ye bunca yatırım yapan bir firmanın kendi reklamını da yapması bence gayet mantıklı. Socar'ın adı daha once sponsorluk için de gecmişti. Stadın adı Socar Stadı olursa kotu mu olur??? Kelime anlamı ile de cok hoş olur)
Zengin Arapların son zamanlarda futbola giderek artan bir ilgisi var. Fransız, Ingiliz kuluplarini satın alıyorlar, sponsor oluyorlar vesaire.. Bein Sport un sahibi de yanlış bilmiyorsam Katarlı bir adam.. Tum Araplar için soyleyemem ama Katar gibi bazı ulkelerin Turkiye ile sıcak ilişkileri olması bir koz olarak kullanılabilir. Onlarla temasa gecip Avrupada UEFA ve Super Kupaları kazanmış ilk ve tek Musluman kulubu olarak vizyonumuz anlatılsa (Ali Sami Yen in Galatasaray ı kurma amacı) etkili olur diye dusunuyorum..Müslüman nezaman baska müslümana yardim etmis, yada Etihad filan niye City ye sponsor oluyor da bizlere degil? Cünkü hersey para. Din min filan yalan.
Önce Riva ve Florya nasıl çarçur edildiği açıklansın sonra formadaki göğüs reklamını pazarlamayı başaramayan bir kulübün stad isim hakkını hem de yüzde 50 artışla nasıl pazarlanacağı açıklansın.
Ramiz köfte stadi yillik 2.5 mio tl den hayirli olsun
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayallerimiz SOCAR yada GAZPROM falan gibi gözüküyor. Ancak gerçeklerimiz muhtemelen NEF yada Dumankaya olacak.![]()
Dursun'un yaptığı mallıkları neden şimdiki yönetim açıklıyor?
Dursun ve dinazorlar açıklasın söylediklerini.
Peki, daha hesap kitap nedir bilmeyen ve sözleşmesinin son yılındaki kariyerinde hiç bir şey kanıtlamamış bir Türk oyuncuya 4 milyon Euro gömüp sonra mecburen sezona forvetsiz girebilen bir yönetimin bu ekonomik durumda öyle bir anlaşma yapacak kapasitede olduğunu düşünüyor musun?
Dursun'dan iyi oldukları kesin.
Dursun dönemi göğüs sponsoru 8 m tl
Cengiz dönemi kol sponsoru 8 m tl
Başka söze gerek yok.
Dursun daha iyi diyen olmadı zaten sen niye lafı o ikisini karşılaştırmaya çekiyorsun ki? Neyse
Yukarda yazdığın saçmalıkları Dursun yaptı çünkü.