Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.243
- 35.279
- 3.758
Yabancı sponsor bulamamak cidden büyük beceriksizlik ve rezillik yerlilere sponsorluk imaji kucultmeden başka halta yaramıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazi mevzularda iddiali konusmam . Linnes sagda oynar solda oynamaz demem , ersun gelir basarili olur olmaz demem
Ama uefa ic isleri , sponsorluk ve mali mevzular , veya atiyorum uluslar arasi turnuvalardaki kalifiye sistemleri kurallari gibi seylerde tartismayi reddediyorum
Arguman bu , benim soylemis olmam. Olmaz demissem o rakamlar olmaz , boyle kabul etmeniz yeterli
Baska mevzularda oturalim konusalim . Fb ile de bizi kiyaslamayin lutfen , sinir bozucu olabilir , ben de Gs liyim ama senelerce bir bjk li bir basaksehirli olduk , fb li ilan edilmek ise agir gelir
Bazi mevzularda iddiali konusmam . Linnes sagda oynar solda oynamaz demem , ersun gelir basarili olur olmaz demem
Ama uefa ic isleri , sponsorluk ve mali mevzular , veya atiyorum uluslar arasi turnuvalardaki kalifiye sistemleri kurallari gibi seylerde tartismayi reddediyorum
Arguman bu , benim soylemis olmam. Olmaz demissem o rakamlar olmaz , boyle kabul etmeniz yeterli
Baska mevzularda oturalim konusalim . Fb ile de bizi kiyaslamayin lutfen , sinir bozucu olabilir , ben de Gs liyim ama senelerce bir bjk li bir basaksehirli olduk , fb li ilan edilmek ise agir gelir
Sen ne konuşuyon
Yorumları okuyorum da, herkesde genel bir karamsarlık var. O paralar mumkun degil deniyor genelde..
Bunu soyleyenler futbolun tüm dünyada ve ülkemizde en populer spor oldugunu gözardı ediyorlar. Abromovitch ile baslayan Arap petrol milyarderleri ile devam eden yatırımları bu adamlar baska bir alana yapamaz mıydı? Bu adamlar iş bilmiyorlar mı?
Gelelim Turkiye ye.. Bugun okudum : cok taze bir haber.. Fenerbahce Avis ile yıllık 35.5 mTL lik sponsorluk anlasması imzalamış.. Hangi Fenerbahce?? Uluslarası arenada hiçbir basarısı olmayan, suan itibarıyla küme düşme potasında olan Fenerbahce.
Galatasaray bu ülkeye UEFA ve Super Kupayı getirdi. Suan itibarıyla sampiyonluga oynuyor . Maclarını oynadıgı stad ve taraftarlarının görsel söleni Avrupada ve dünyada meshur, yapılan anketlerde birincilikler var. Ve bu stada senelik 15m$ dan sponsor bulamıyacagız oyle mi??
Fenerin yaptigi anlasmanin fenerle değil ali koc ile alakasi var. Bugun ali koc bizim baskanimiz olsa 35 degil 50 milyon bili bulurdu sponsor. Bence kötü bir baskan ama adam parayi buluyor bir şekilde
Bu soylediklerine katılıyorum. Ali Koç ile gelen cok iyi sponsorluklar var. Sadece Fener mi? Daha önce yazdım, Beşiktaş bile Vodafone ile çok karlı anlasmalar yapabiliyor. Biz neden yapamayalım? Biz onlardan daha mı kucuk takımız?
Bu konuda sana katılıyorum sponsorluk işinde hep sınıfta kalıyoruz.
Hadi Fb kara para aklıyor bir nebze tamam diyoruz.
Bjk forma göğüs sponsorundan 5 milyon dolar alıyor biz Nef'den 9 milyon tl alıyoruz.
Her anlamda daha iyi olmamıza rağmen böyle saçma sapan rakamları kabul etmemiz özellikle yerli firmalar etrafında dönmesi burnuma hep pis koku getiriyor.
Nef'den önce de Dumankaya denemesi oldu.
Demekki Gsli zenginler pinti
Bizim yöneticiler de beceriksiz
Fiko vodafone dan 5000 SMS 10 cigabeyt internet ve 1000 dk konuşma bile yaptırmıştır kendine öyle çingene pazarlığı yapan 1 kişilik
Bizim aveller de anca pilav yiyip kavga etsin