Galatasaray Mâli Darboğazdan Stadın Yeni Sponsoru ile Çıkacak!

Yabancı sponsor bulamamak cidden büyük beceriksizlik ve rezillik yerlilere sponsorluk imaji kucultmeden başka halta yaramıyor

Bazi mevzularda iddiali konusmam . Linnes sagda oynar solda oynamaz demem , ersun gelir basarili olur olmaz demem

Ama uefa ic isleri , sponsorluk ve mali mevzular , veya atiyorum uluslar arasi turnuvalardaki kalifiye sistemleri kurallari gibi seylerde tartismayi reddediyorum

Arguman bu , benim soylemis olmam. Olmaz demissem o rakamlar olmaz , boyle kabul etmeniz yeterli

Baska mevzularda oturalim konusalim . Fb ile de bizi kiyaslamayin lutfen , sinir bozucu olabilir , ben de Gs liyim ama senelerce bir bjk li bir basaksehirli olduk , fb li ilan edilmek ise agir gelir

Misal kulüp kanalı büyük kulüplerin hepsi Avrupa'da kulüp TV'den para kazaniyorlar reklam alıp hemde ciddi rakamlar
Bizim TV ise her sene zarar ediyor iphoneler ile yayın yaptiklsrini saniyorlsr kulübün kanalini normal vatandaş izleyemiyor çünkü uyduda yok

Bazi mevzularda iddiali konusmam . Linnes sagda oynar solda oynamaz demem , ersun gelir basarili olur olmaz demem

Ama uefa ic isleri , sponsorluk ve mali mevzular , veya atiyorum uluslar arasi turnuvalardaki kalifiye sistemleri kurallari gibi seylerde tartismayi reddediyorum

Arguman bu , benim soylemis olmam. Olmaz demissem o rakamlar olmaz , boyle kabul etmeniz yeterli

Baska mevzularda oturalim konusalim . Fb ile de bizi kiyaslamayin lutfen , sinir bozucu olabilir , ben de Gs liyim ama senelerce bir bjk li bir basaksehirli olduk , fb li ilan edilmek ise agir gelir

Komik.. Senin soylemiş olman arguman degil , mantıklı, makul hiç degil ve kabul etmiyorum. Nokta..

Sen ne konuşuyon

Benim empoze kulturum yoktur zaten , soylerim , inanan inanir , kaale almayan da almaz

Sonuclari alinca da eger cok karsit seyler yazilmamis ise (uefa meselesindeki saldirilar gibi) hatirlatmada bile bulunmam

Fb de yapilan sponsorluk vb kisisel yatirimlarin geri donus orani bize nazaran yuksek cunku fb nin ekonomik, medya , siyasi , idari ve orgutsel gucu bizden cok yuksek fakat sportif yapilanma , ic cekismelerden fayda elde etme , reaksiyon verme kabiliyeti bizden dusuk

Bu konulari eselemek yersiz ama basketbolu ulkeye getiren sevdiren GS dir , ama ulkeri yutan , dogusu yiyen , hepsi fb olmasina ragmen cekip gitmesine ragmen kulupce basketbolu ayni butceyle finanse edebilen fb dir

Bizim kulup en basarili sutopu bransini 10 bin dolar icin sampiyonaya gondermezken , fb nin basketbol ve amator sube yatirim ve basarisi bizle kiyaslanmaz bile

Dolayisiyla komple bir kulup olarak fb ye sponsor olmak daha benefical durumdur ve bunlar fb nin kapi kapi dolasmasi ile elde edilmis durumlar degildir

Para kendini coklayacagi yeri bilir ve bulur . Emin olun senelik 15 milyon euroluk reputasyonumuz olsaydi , bizim arastirmamiza gerek kalmadan o fon bizi coktan bulurdu

Ben duygusallıktan öte, mumkun oldugunca realist bir degerlendirme yapıyorum.

Ulusal ve Uluslararası arenada en basarılı Turk Kulubu, Avrupadan kupalar getirmiş tek Musluman Kulup olarak stad için en yuksek rakamlara isim sponsorluk anlaşması yapılabilecegini iddia ediyorum. Bu stad ki, seyircileri ile beraber görsel anlamda odul kazanmış meshur bir stad.. Bu stada çok iyi rakamlarla sponsor bulmak zor degil. Global olcekte dusunmek sartıyla..

3. buyuk Beşiktaş bile Vodafone ile cok karlı anlasmalar yapabiliyorken, küme düşme potasındaki Fener daha dün cok karlı forma sponsorlugu yapabiliyorken bizim yapamamız ancak beceriksiz, vizyon sahibi olmayan yoneticiler yuzunden olur.

Fbnin avis anlaşmasıyla kıyaslamayın yahu. Avis koçun fenere para aktarmak için yaptığı bir anlaşma. Bizde varmı böyle bonkörler. Nef olabilir ama onlarda çok büyük paralar veremez bence.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bir para mümkün değil. 10 senelik anlaşmadan 50-60 m euro civarı alırsak öpüp başımıza koyalım

Yorumları okuyorum da, herkesde genel bir karamsarlık var. O paralar mumkun degil deniyor genelde..

Bunu soyleyenler futbolun tüm dünyada ve ülkemizde en populer spor oldugunu gözardı ediyorlar. Abromovitch ile baslayan Arap petrol milyarderleri ile devam eden yatırımları bu adamlar baska bir alana yapamaz mıydı? Bu adamlar iş bilmiyorlar mı?

Gelelim Turkiye ye.. Bugun okudum : cok taze bir haber.. Fenerbahce Avis ile yıllık 35.5 mTL lik sponsorluk anlasması imzalamış.. Hangi Fenerbahce?? Uluslarası arenada hiçbir basarısı olmayan, suan itibarıyla küme düşme potasında olan Fenerbahce.

Galatasaray bu ülkeye UEFA ve Super Kupayı getirdi. Suan itibarıyla sampiyonluga oynuyor . Maclarını oynadıgı stad ve taraftarlarının görsel söleni Avrupada ve dünyada meshur, yapılan anketlerde birincilikler var. Ve bu stada senelik 15m$ dan sponsor bulamıyacagız oyle mi??

Fenerin yaptigi anlasmanin fenerle değil ali koc ile alakasi var. Bugun ali koc bizim baskanimiz olsa 35 degil 50 milyon bili bulurdu sponsor. Bence kötü bir baskan ama adam parayi buluyor bir şekilde

Fenerin yaptigi anlasmanin fenerle değil ali koc ile alakasi var. Bugun ali koc bizim baskanimiz olsa 35 degil 50 milyon bili bulurdu sponsor. Bence kötü bir baskan ama adam parayi buluyor bir şekilde

Bu soylediklerine katılıyorum. Ali Koç ile gelen cok iyi sponsorluklar var. Sadece Fener mi? Daha önce yazdım, Beşiktaş bile Vodafone ile çok karlı anlasmalar yapabiliyor. Biz neden yapamayalım? Biz onlardan daha mı kucuk takımız?

Bu soylediklerine katılıyorum. Ali Koç ile gelen cok iyi sponsorluklar var. Sadece Fener mi? Daha önce yazdım, Beşiktaş bile Vodafone ile çok karlı anlasmalar yapabiliyor. Biz neden yapamayalım? Biz onlardan daha mı kucuk takımız?

Bu konuda sana katılıyorum sponsorluk işinde hep sınıfta kalıyoruz.

Hadi Fb kara para aklıyor bir nebze tamam diyoruz.

Bjk forma göğüs sponsorundan 5 milyon dolar alıyor biz Nef'den 9 milyon tl alıyoruz.

Her anlamda daha iyi olmamıza rağmen böyle saçma sapan rakamları kabul etmemiz özellikle yerli firmalar etrafında dönmesi burnuma hep pis koku getiriyor.

Nef'den önce de Dumankaya denemesi oldu.

Bu konuda sana katılıyorum sponsorluk işinde hep sınıfta kalıyoruz.

Hadi Fb kara para aklıyor bir nebze tamam diyoruz.

Bjk forma göğüs sponsorundan 5 milyon dolar alıyor biz Nef'den 9 milyon tl alıyoruz.

Her anlamda daha iyi olmamıza rağmen böyle saçma sapan rakamları kabul etmemiz özellikle yerli firmalar etrafında dönmesi burnuma hep pis koku getiriyor.

Nef'den önce de Dumankaya denemesi oldu.

Demekki Gsli zenginler pinti
Bizim yöneticiler de beceriksiz

Fiko vodafone dan 5000 SMS 10 cigabeyt internet ve 1000 dk konuşma bile yaptırmıştır kendine öyle çingene pazarlığı yapan 1 kişilik
Bizim aveller de anca pilav yiyip kavga etsin

Demekki Gsli zenginler pinti
Bizim yöneticiler de beceriksiz

Fiko vodafone dan 5000 SMS 10 cigabeyt internet ve 1000 dk konuşma bile yaptırmıştır kendine öyle çingene pazarlığı yapan 1 kişilik
Bizim aveller de anca pilav yiyip kavga etsin

Cimrilik değil mesela şöyle Nef'e diyor sen bana 5 kağıt at ucuza sözleşme yapalım işine gelirse diye.

Kulüpten para çalmak zor iş ama böyle el altından güzel paralar götürürler kimse de ses etmez.

Geri
Üst Alt